MOSFETI
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
MOSFETI
MOGU LI STVARNO MOSFETI PODNJETI TOLIKE STRUJE ILI SAMO NA VISOKIM FREKVENCIJAMA JER NOGICE OD IRF3205 NE IZDRŽE 30 AMPERA A ZA MOSFET PIŠE ASTRONOMSKIH 110 AMPERA
YOO NIGGA
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
istina, meni se na ifrz44 pod punim opterečenjem rastalio spoj nožice - žica, tinol se samo jednostavno otopio i žica je iskožila iz spoja i napravili kuršlus po drugim dvijema i puklo sve, drugog sam zaštitio sa 2 termobužira jako debela, fet se nije previše zagrijavao, a kontakti se opet odlemili od vrućine nožice. :/
vtw, šta radiš varistroj
vtw, šta radiš varistroj
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.
JOO
ALI SVE JEDNO ON JE MENI NA 15 AMPERA SE SPRŽIO NA 50 HZ I ONAJ KONVERTER ŠTO PIŠE DA IMA 300W DAVAO JE JEDVA 120W IMA LI TKO KAKVU ŠEMU DC-DC KONVERTERA 12-VIŠE VOLTI
YOO NIGGA
- Cika Spasoje
- Pravo uznapredovao :)
UPS 300W složen, ispitan, korišen i rastavljen, dijelovi prodani, fetovi ostali Ako kome treba struktura feta iznutra , a da nije poprečni presjek, nego fet bez kućišta i nožica, neka se javi ima toga puno kod mene Meni se rastali lem, bez obzira kakav stavim onaj obični, ili lem za srebro ( tali se na višim temperaturama ) uvijek se rastali sve i žice sew međusobno pošlusaju i ode sve u pm
Svi čipovi rade na bijeli dim, dok taj dim izađe iz njih, ... oni više ne rade.