Sada kada sam procitao temu setio sam se da i ja idem na eskurziju za nekih petnajstak dana idemo u madjarsku pa sam razmisljao posto tamo imajt trzni centi sa onom kontrolom da ne moze da se krade na izlazu da zapisti alarm, pa da li neko ima semu nekog ometaca tog alarma
pa kada prolazim kroz trzni centar da piste alarmi.
miloradkuzz wrote:Sada kada sam procitao temu setio sam se da i ja idem na eskurziju za nekih petnajstak dana idemo u madjarsku pa sam razmisljao posto tamo imajt trzni centi sa onom kontrolom da ne moze da se krade na izlazu da zapisti alarm, pa da li neko ima semu nekog ometaca tog alarma
miloradkuzz wrote:Sada kada sam procitao temu setio sam se da i ja idem na eskurziju za nekih petnajstak dana idemo u madjarsku pa sam razmisljao posto tamo imajt trzni centi sa onom kontrolom da ne moze da se krade na izlazu da zapisti alarm, pa da li neko ima semu nekog ometaca tog alarma
imas na pojedinim proizvodima naljepljene alarme, odljepi ih i zaljepi nekome tko ne pazi na kolica ali da se ne vidi, napravi to na par kolica i samo poslije gledaj i umiri od smjeha! to sam napravio kod nas u getrou!!!
[/img] kod nas drug u razredu bio peder i mi na internetu nasli neku sliku od predera i u fotoshopu izrezali glavi stavili njegovu joj bilo je ludo a on sve nije htjeo priznat da je peder [/url]
@MladaNada, ima jedna izreka, mislim da ju je napisao Gabriel Garcia Marquez, a ide otprilike ovako: "Covjeka trebas gledati odozgo samo kad mu pomazes da stane na noge!" Pa malo razmisli o ovome.
Smjesko wrote:@MladaNada, ima jedna izreka, mislim da ju je napisao Gabriel Garcia Marquez, a ide otprilike ovako: "Covjeka trebas gledati odozgo samo kad mu pomazes da stane na noge!" Pa malo razmisli o ovome.
Jesi solidaran
Mozda ga necu bas toliko muciti ako nam ne bude smetao i bude gledao svoja posla!