Sta je bre ovo sa forumum pocne da brljavi i gubi ikonice Pocne sve sam da brise
A poslao mi neki lik privatan mail da on to radi i da ce da obori forum sa servera
Lol, sa forumom je sve u redu a reci tom liku nek proba to napravit... trax ce mi dat podatke iz logova, imam gadne veze u ISP-ovima, tracertovat cemo ga i decko ce dobit takav ddos da ne samo da ce mu se ruter/modem spalit nego da ce mu maticna postat pepeo+lockanje internet accounta i sudska tuzba
Ne vidim ja razlog da ovakva vrsta foruma bude na meti nekih sajber klinaca koji se tripuju da su hackeri lameri i tako dalje to je po meni lazna uzbuna stojke i ova verzija foruma je dosta stabilna tako da nema sanse pogotovo ako su logovi .....NS--nema sanse samo se opusteno!!!
Ja sam probao par exploita, trax je fino zakrpao, izbrisao dokumente viska koji bi odali verziju...Sa exploit scannerom nisam nista nasao!
Naravno, namjera mi nije bila da unistim forum, vec da testiram sigurnost!
Bas me zanima kako ce oboriti forum sa servera?!
Neka se meni javi na pm da se dogovorimo 1na1
hehe
decki, samo opusteno...
elektronika.ba je izvrstan portal/forum i ako ima netko da ga zeli unistit onda je to netko tko je ljubomoran na elektronika.ba
ljudiiiii pripremajte se za kontra napad sve moguce viruse snimite ili napravite i da ga cekamo, zasjedu da mu napravimo nek nam neko poslje mail i samo mu svi spucamo viruse heheheheh
ako je do aprila mom komsiji(koji ide svako jutro na posao u 7 sati )smo sakrili auto to je bila reakcija za malo smjeha jos najbolje u svemu tome je to sto je ucestvovala i njegova zena ....