Ekskurzija - smicalice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- MladaNada
- Stariji član
Ekskurzija - smicalice
Idem na ekskurziju za 15-ak dana, pa mi treba nesto originalno...Naime, u pitanju je sljedeca situacija: Nas 9 muskaraca ide iz razreda, 8 normalnih i jedan kreten, niko nije htio da bude sa njim (cak sumnjamo da je peder) , pa sam se ja zrtvovao za drustvo, ionako cu spavati u nekoj drugoj sobi Bojim se da ce nas smarati jos 3 godine na ekskurzijama, pa hocu da mu ovu ucinim nezaboravnom, pa da vise nikad ne pozeli da ide na ekskurziju!
Zanimaju me vasa iskustva, tj. neslane sale, samo da nije klasicno mazanje kaladontom, paljenje papira medju prstima i sl.
Prvi dan cu mu alkoholnim markerom napisati gay na celu. Zatim cu mu isprazniti bateriju od fona i kratkospojiti punjac (citav boziji dan pusta muziku sa telefona, pa mi je lakse onesposobiti telefon nego baciti i njega i telefon kroz terasu, sto sam mu obecao ) Ako dotad kupim neki dimmer ponijecu bobinu i neke HV kondenzatore , pa nadam se utopiti par komada napunjenih kondova, zaraditi nesto Takodje sam planirao drzati radio stanicu tih par dana u hotelu!
Drug ce ponijeti lisice od starog pa cu doticnog debila svezati za radijator. Onda cu mu nasuti laksative u kolu i zakljucati WC i sakriti kljuc. Kad zaspi počeće prava tortura Razmisljao sam da mu malo uredim frizuru makazama, ali samo ubacivanje zvake u kosu ce biti dovoljno.
Dajte mi jos neke predloge!
Zanimaju me vasa iskustva, tj. neslane sale, samo da nije klasicno mazanje kaladontom, paljenje papira medju prstima i sl.
Prvi dan cu mu alkoholnim markerom napisati gay na celu. Zatim cu mu isprazniti bateriju od fona i kratkospojiti punjac (citav boziji dan pusta muziku sa telefona, pa mi je lakse onesposobiti telefon nego baciti i njega i telefon kroz terasu, sto sam mu obecao ) Ako dotad kupim neki dimmer ponijecu bobinu i neke HV kondenzatore , pa nadam se utopiti par komada napunjenih kondova, zaraditi nesto Takodje sam planirao drzati radio stanicu tih par dana u hotelu!
Drug ce ponijeti lisice od starog pa cu doticnog debila svezati za radijator. Onda cu mu nasuti laksative u kolu i zakljucati WC i sakriti kljuc. Kad zaspi počeće prava tortura Razmisljao sam da mu malo uredim frizuru makazama, ali samo ubacivanje zvake u kosu ce biti dovoljno.
Dajte mi jos neke predloge!
- Alen_Stallone
- Penjem se :)
- MladaNada
- Stariji član
Hahahaalexa_pg wrote:Je li moguce da ti nesto ozbiljno kazes?Nemoj da kopas drugom jamu...
Ako ga sad ne istraumiram, moracu da ga trpim iducih godina na ekskurzijama, tako da moram nesto sad uciniti, inace niko od nas nece nista je*ati na ekskurziji ikad
Zamislite ovu situaciju: Ostanes sa curom u sobi, opusteno, kreces u akciju, otvaraju se vrata, ulazi Guša(debil) i pita te gdje si mu ostavio mobilni, posaljes ga u pm, on nastavi s*ati, premlatis ga, on ode razrednoj, posalju te kući, dobiješ ukor....Lakse mi je da ga se sad rijesim u svakom slučaju!
Izvinjavam se zbog prostih riječi
Razmisljali smo i da mu uvalimo vijagru, ali necu da pazim kome okrecem ledja!
Mora da neko ima nekih "ekskurzijskih" iskustava, meni je najbolje kada idem sa klubom, svi smo bas dobri, pa haos bude!
EDIT: Zanima me koliko dugo mogu keramicki kondovi drzati punjenje dok ne "iscuri" struja?
- MladaNada
- Stariji član
Mozda bi to bilo pretjerivanje, ali ne bih oklijevao da probam kad bi nabavio tablete!
Inace u skoli su ga zvali Guša Auspuh, jer su se svi izivljavali na njemu.
Skoro idiot napisao nekoj curi pjesmu, na stranu to sto je pjesma bila retardirana, njen momak mu kaze da o'ladi malo , ovaj se nesto poku*ci, prozove ga 1na1, ovaj ga zovne u svoje naselje, Guša ode sam , 2 sata su oni njega tukli i samarali! Dosao sutra u skolu i trazio od nas da ga branimo , ja mu rekao ovim rijecima: "ko te je*e kad si glup"
Pa sad recite da ga ne mucim! Trebam mu elektricnu stolicu prirediti!
Nego, bilo bi zanimljivo ubaciti 2-3 konda u krevet , pa kad legne......
Inace u skoli su ga zvali Guša Auspuh, jer su se svi izivljavali na njemu.
Skoro idiot napisao nekoj curi pjesmu, na stranu to sto je pjesma bila retardirana, njen momak mu kaze da o'ladi malo , ovaj se nesto poku*ci, prozove ga 1na1, ovaj ga zovne u svoje naselje, Guša ode sam , 2 sata su oni njega tukli i samarali! Dosao sutra u skolu i trazio od nas da ga branimo , ja mu rekao ovim rijecima: "ko te je*e kad si glup"
Pa sad recite da ga ne mucim! Trebam mu elektricnu stolicu prirediti!
Nego, bilo bi zanimljivo ubaciti 2-3 konda u krevet , pa kad legne......
pojebi nesto(losija verzija: izdrkaj u nesto) i sa spermom iz kondoma mu napravi frizuru. ponudi se da ces mu donjet nes za jest, ili za pit, pa mu i u to stavi malo sperme, ili pomjesaj pisaku i neki sok intenzivnog mirisa
ps. ovo sa sendvicem i spermom smo mi napravili, rigo sam tri dana kad sam skuzio da je tipica to zbilja pojela, od onda ne jedem nista osim onog sta si sam napravim.
ps. ovo sa sendvicem i spermom smo mi napravili, rigo sam tri dana kad sam skuzio da je tipica to zbilja pojela, od onda ne jedem nista osim onog sta si sam napravim.
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Jeste bolesni.Trebate se ljeciti al stvarno...stojke369 wrote:A ko je bio drkadzija@WizzAss radili smo i to
Dobro i ja tako zajebajen(citaj verbalno zlostavljam) druge,al sta cu ih mlatiti?Ili jos gore vezati ih lisicama...Pa posalji ga u 10 P.M.
Ako to budes radija reci ce sve svojima doma ili razrednici/razredniku i onda si najeba
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...