program za budenje
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
program za budenje
bok ljudi
dal ima ko nekakav program koji ce ti npr. ujutro upaliti comp i pustiti pjesmu koju si namjestis tak da te probudi. dal uopce postoji nesto slicno????
ili za to netreba program???
hvala
dal ima ko nekakav program koji ce ti npr. ujutro upaliti comp i pustiti pjesmu koju si namjestis tak da te probudi. dal uopce postoji nesto slicno????
ili za to netreba program???
hvala
ajd napravi skrinšot tog djela di ti je toMladaNada wrote:Ja u BIOS-u imam podesavanje da se racunar upali u odredjeno vrijeme, za budjenje promijeni startup sound, stavi neku pjesmu ili nesto iritantno!
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
- MladaNada
- Stariji član
Ja sam mogao kad sam imao jedan account bez passworda, onda ti i u xp-u direktno udje!
Ako imas vise accounta ne mozes to rijesiti iz razloga sto se nijedan program ne pokrece dok ne udjes u account!
Jedino da nesto mehanicki iskombinujes, jer recimo serijski port dobija struju kad se upali racunar, tu stavis optokapler i spojis liniju u seriju na to, namjestis sebi radio stanicu...U svakom slucaju lakse je kupiti budilnik!
Ako imas vise accounta ne mozes to rijesiti iz razloga sto se nijedan program ne pokrece dok ne udjes u account!
Jedino da nesto mehanicki iskombinujes, jer recimo serijski port dobija struju kad se upali racunar, tu stavis optokapler i spojis liniju u seriju na to, namjestis sebi radio stanicu...U svakom slucaju lakse je kupiti budilnik!
Evo kako da podesis da krene pesma kad se win pali
*START>CONTROL PANEL>SOUNDS AND AUDIO DEVICES>SOUNDS>START WINDOWS>BROWSE........
Izaberi pesmu i to je to
Evo slikao sam gde se to nalazi
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... 1_copy.jpg
*START>CONTROL PANEL>SOUNDS AND AUDIO DEVICES>SOUNDS>START WINDOWS>BROWSE........
Izaberi pesmu i to je to
Evo slikao sam gde se to nalazi
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... 1_copy.jpg
Za acount si upravu.Nece da udje u win dok nepotvrdis na tastaturi.Ja sam mogao kad sam imao jedan account bez passworda, onda ti i u xp-u direktno udje!
inace i na 98 mozes imati vise acc btwepocalip wrote:a j....bote, daj nemoj zezat. kaj ti imaš 98-icu.
mora se nekak moc i kad imaš vise acounta.
dal mogu nekak namjestit da ide ravno u moj account ili bilo koji drugi??????
i maladanada kada ce slika
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM