Taj chip ti je nekih 25 EUR tamo u njemackoj... nisam ja narucivao nego neki drugi ljudi pa sam od njih uzeo x komada. Pojma nemam koliko ih je dostava kostala...
trax wrote:Moras PIC ako ces onaj HEX fajl sto sam objavio.
Taj chip ti je nekih 25 EUR tamo u njemackoj... nisam ja narucivao nego neki drugi ljudi pa sam od njih uzeo x komada. Pojma nemam koliko ih je dostava kostala...
dobro sad mi nije bed za chip to cemi rjesit zet u njemackoj.
nego moram napravit pic programator uz to.sta mislis jel bolje onaj blesavi ili onaj ALL pic???
mislim ne kanim se bavit elektronikom poslije ove skole pa tako da mi ne treba .
slusaj .imam problem , jeli moguće rfid bravu pretvorit u rfid vrata?znaci da malo izlaz promijenimo i to tako da sa pic-a umjesto jednog dobijemo dva signala .1 signal otvara vrata pomocu elektromotora i zadrzava odredeno vrijeme ,te ih drugi signal zatvara.
jel imas mozda kakvu ideju uvezi ovog.
i popis elementa za bravu.
Pa ja je i jesam koristio kao RFID vrata vec onakvu kakva jeste. Samo, nisam koristio nikakav motor nego standardni elektromagnet. Kad zazuji otvoris vrata i zatvoris ih.
Motor ti ima smisla samo ako nisu neka standardna vrata. Na koja vrata to mislis montirati?
znaci mogo bi u picu to napravit.znas sta je problem to mi je za maturalni rad i treba mi jedan mozak sta zna programirat.da izadjem vise iz ove skole.he he
u cemu si ti pisao program?
ja sam ga probao otvorit u onom pic c compileru i otvori mi se hexadecimallni.kako ga mogu vidit onalko izvorno kako si pisao da vidim naredbe .
jebote ,doslo je do komplikacija.moram 100 eura robe narucit da mi posalju inace im se ne isplati...
to mi je za maturalni rad ,a postajem sve tanji s vremenom.
trax jel mozes pomoc ikako ,kontaktirat tvog rodjaka ,ili nesto .molim te.
ako ti rodjak ima jos koji da preko poduzeca posalje mom rodjaku u njemackoj..neznam stvarno.predo sam vec sta cu radit i sad ovo iskrsne...
nemogu vjerovat .