DVA PITANJA
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
DVA PITANJA
prvo:
dali zna itko koji je najbolji video editor a da se može naći besplatna verzija na netu
drugo:
moram napravit seminarski o CRT monitorima. ima li tko bilo šta o tome u elektronskom obliku pa da mi pošalje, ili ako netko zna kako da to nađem na netu
(na netu sam našao samo na eng. a to mi ne pomaže puno jer za seminarski moram napisati oko 50 str, a ko će prevest 50 str u tjedan dana)
Hvala
dali zna itko koji je najbolji video editor a da se može naći besplatna verzija na netu
drugo:
moram napravit seminarski o CRT monitorima. ima li tko bilo šta o tome u elektronskom obliku pa da mi pošalje, ili ako netko zna kako da to nađem na netu
(na netu sam našao samo na eng. a to mi ne pomaže puno jer za seminarski moram napisati oko 50 str, a ko će prevest 50 str u tjedan dana)
Hvala
skini si adobe premiere sa znaci skines prog i c*ack
a za drugo nemogu ti pomoc
Code: Select all
www.phazeddl.com
a za drugo nemogu ti pomoc
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Re: DVA PITANJA
epocalip wrote:prvo:
drugo:
----------------------------------------------------------------------------------
Imas ljude koji ti prevode za lovu. Skini materijal sa Googla i daj prevesti - kad vec nisi htio uciti engleski dok je bilo vrijeme, a lijepo su ti roditelji savjetovali - ne da se klosaris po selu nego da ucis !
Hvala