Ovako, volio bi napravit memoriju od 1 bajt (zapocetak, dok ne skontam kako stvari rade) na stampanoj plocici i tu memoriju spojit preko USB-a na PC i onda preko nekog programa u asm-u recimo spremit nesto u nju (jedno slovo) i onda ga izcitat iz nje Uvauuuuuuuuuuuu ocu to!!!!!!
Volio bi da mi date sto vise info o tome ako ne i gotov projekat
@stojke369
lol, ne treba meni memorija, meni je do znanja
a nekako me najvise privlaci da kupim 8 bistabila, spojim ih na plocicu i onda nekako preko USB-a na komp (2 voda za napajanje, 2 unutarnja za prijenos podatka) i onda nekako nakucat drajver za to il kako to vec ide istrazit cu vec, najprije da naucim teoriju i da u praksi to odradim kako treba
Sta si navalio na usb , za kontrolu uredjaja najbolji je paralelni port (LPT) , jer mozes kontrolisati vise uredjaja istovremeno i lako ga je programirati!
joj to ti nije nimalo lako ima da se namucis pravljeci tu memoriju a jos da necem koristi vec ti nekoliko mg to nije nista , jos posto si pocetnik. bolje predi na neke lakse sheme ima na sajtu puno dobrih i korisnih shema a ujedno i zanimljivih, pa puno srece i zadovoljstva u radu
Ko-ko-ko-daaaaaaa
Imas Google! Imas Howstaffworks, pa malo pronjuskaj! Predpostavljam da znas engleski, a ako ne znas, onda guzicu na stolicu ili metlu uruke