Sinoc mi je mob upao u more Ne pitajte kako....Uglavnom on je pa na 20cm dubine ja sam ga odma dobavia!Jos je radija kada je bia na dnu!Izvadia sam ga rastavija i trka kuci!Dosa doma osusija ga s fenom i krpama....I dalje nece da upali!Mislija ja gotovo je morska voda vodic ono gotovo ode moj mobitel...Kada nakon nekoliko minuta dolazi sestra doma i ja joj pricam sta mise desilo kaze ona pa operiga u vodi Ja nisam ima nista izgubiti opra ga i dobro,obro osusija!Ubacin bateriju i pali daje znakove zivota,ma susiti cu ga ja jos malo pa neka stojhi do ujutro!Ujuto sam se diga i isa ga upaliti,hvala Bogu prikazuje znak nokia dok ga palim...Mislia sam da je displej otisa ili da su kontakt nedi...Maloprije ga sastavija i radi!!!!!Sve radi,cak i zvucnik i mikrofon!Samo isto ko da na displeju imam mrlju al prozirna je i vidi se ako gledas pod kutem.E i da ne zaboravim,nisam ima kacavidu pa nisam odvija sarafe,nego sam rastavija platiku i tako ga susija
Nokia je zakon!
Mobitel je bia Nokia 6600
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
pa to sto ti je sestra rekla to si treba znati,a za kacavidu kupis u zeljezariji torx uzmi mob i najdi velivinu nebi te trebala doci iznad 20kn ta kacavida
Jeste Iso i kadica ciste bez problema, ma da moze i obicna voda samo mora dobro da se osusi. Destilovana voda isto zavrsava super posao.
Ortak i ja smo procitavsi pricu na netu da se CRT monitor moze oprati u vodi da blista kao nov resili da oprobamo taj mit. Imao sam neku staru krntiju i ubacimo je mi u kadu i napunimo vodom. To lepo odstoji 3-4h i izvadimo ga napolje. Susio se 3 dana napolju na letnjoj promaji uz prevrtanje na svih 6 strana po malo. Kada smo ga ukljucili radio je najnormalnije i bio je potpuno cist kao iz fabrike da je izasao.
OVO NIJE ZEZANJE STVARNO SMO PROBALI.
[quote="jopagti"]Ispricavam se na slovu vise/manje [/quote]
-------------------------------------------------------------------------------
Hej Jop, koliko godina ti ima seka ?
Pa ne moze da izadje sav onaj duvan i zutilo sa plastiku uz pomoc krpe a i unutra da se lepo ocisti od prasine. Ja vam kazem mi smo to procitali na ostrane firme koje izvoze polovnjake peru tako monitore da bi izgledali lepse i novije pa smo probali sa jednim krshom.
[quote="wizard"]boze smjesko... zasto bi neko prao crt kad se moze krpom prebrisati... [/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
@wiz, ovo si ocito uputio groovy-ju, ali si krivo adresirao ah, tako ti je to kad si u zurbi