Za najlakse to napravit' ja poznajem jos od djetinjstva starter (moze i ''pokvaren''!) za neonske fluo-cijevi, koji se serijski spoji na sijalicu ''krusku'' i sve prikljuci na napon gradske mreze 220 V. I radi! Dakle, vodis fazu na starter, sa startera zicom povezes jedan kontakt sijalice. ''Nula'' iz uticnice ide direktno na sijalicu...
@ivane,jel imaš ti skener?? ak ti imaš pa da čovjeku skeniraš taj light show.
ja cu to danas kod lege skenirat ako bude bio kod kuce pa cu to ovdje postat.
pozz
e neznam di da to skeniram,kod koga...kad sam onaj dan oso do onog lika kod kojeg sam trebo skenirat, nisam mogo zato sto uopce nema instaliran software za taj printer/skener a budala nezna di je zagubio cd...uređaj samo koristi za printanje.
tak da neznam di da skeniram.jel neko zna jel bi mogo otic u neku fotokpirnicu i tam zamolit da mi skeniraju to i da mi naprave kao jpg datoteku il tak nešt... objavio bi slike slikane mobitelom (možda pomognu) ali neznam kak da stavim sliku na forum pa bi molio pomoc ako neko zna!! tnx
prebaci slike na komp pa idi na http://imageshack.us .....tamo uploadaj i dat će ti link..... ili ako ima previše slika raraj pa stavi na rapidshare ....ako znaš..
O Hajduče ja te volim i za te' se Bogu molim, da ti zora sretna svane....
objavio sam slike na jednom forumu vezanim za napajanje...tnx
pa mirzza je objavio taj light show u .rar-u al slikano mobitelom pa sam ja htio skenirat da neko moze napravit plocicu al nisam skeniro...naveo sam u prošlom postu razlog...
pozz