Aha, izgleda d a je usporen prijenos podataka pa je link izostao u prvom prikazu. Da, sad jos moras samo rupice izbusiti i polemiti elemente, ukljuciti i nadati se da ce proraditi...
Sinoc sam sve sredio izbusio polemio i radi ali samo jedan kanal (danas ce proraditi i drugi moze se staviti bd136 umjesto bd139 , ali i ovaj jedan kanal dobro svira (nevjeruju da je 50W max po jednom kanalu misle da je bar 150W) sutra ce biti slike pa cu se malo faliti na projektima
nemoze se staviti BD136 umjesto BD139 jer je ovaj prvi predvidzen za manje napone''nece dobro svirati''a i neznam u cemu je problem tranzistor se moze regularno nabaviti
BD139 je 0,5KM ali mi je 12 puta skupla postarina nego tranzistor (6KM) ako bi ga narucivao iz Sarajeva.
JA sam koristio BD139/BD140 kao drajvere na pojacalu mozda bih se mogli umjasto njih uzeti i BD135/BD136 oni su iste snage samo im je napon 45V max a kod BD139/BD140 80V. Ja mislim da mogu i oni jer sam mjerio napon na BD139/BD140 i on neprelazi 24V(napon izmedju emitera i kolektora). Napajanje pojacala je 42V, nebi trebao izgoriti.