Imam neka dva chipa KIA7207, pa sam od njih namjeravao napravit neko pojačalce (nekih 10w bi bilo), naso sam na datashetu shemu spajanja, ali kako ih spojiti zajedno da bude ko neko stereo pojačalo!
Svako pomoć dobro došla!
Dok vi pravite pojačala od 200w ja se jedva snalazim 10w
Hvala!
Pojacalce
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Odlično uznapredovao
pa sta ovde sad nije jasno?
rece da imas dva cipa...
znaci napravis dva ista pojacala koja naravno imaju ulaze i izlaze.
na ulaz prvog pojacala dovedes signal sa lijevog kanala (naprimer zvucne kartice na kompu) a na ulaz drugog dovedes desni kanal sa zvucne karte i to je to.
naravno na izlaze spojis dva zasebna zvucnika,lijevi i desni i imas stereo pojacalo.
a moze umjesto na zvucnu naprimer pojacalo spojiti na discman ili nesto tako.
pozdrav
rece da imas dva cipa...
znaci napravis dva ista pojacala koja naravno imaju ulaze i izlaze.
na ulaz prvog pojacala dovedes signal sa lijevog kanala (naprimer zvucne kartice na kompu) a na ulaz drugog dovedes desni kanal sa zvucne karte i to je to.
naravno na izlaze spojis dva zasebna zvucnika,lijevi i desni i imas stereo pojacalo.
a moze umjesto na zvucnu naprimer pojacalo spojiti na discman ili nesto tako.
pozdrav
... i kroz koji minut kad te omame mirisi (od carapa ) cujes kvadrofonijuMladaNada wrote:Bacis jednu carapu na jednu stranu , drugu na drugu i ...
Rođen sam u Srbiji... od toga ću i da umrem!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!