Imam u autu (opel) na volanu gumbiće koji su služili za počavanje/stišavanje glasnoće, mjenjanje stanica na oriđiđi autoradiju, Jel bi se to dalo složiti sa ovim mojim sonyevim?
CDX-r3300 ima ulaz za daljanski?!
Jel bi se to dalo složiti?
Daljanski upravljac za autoradio
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Ne trebao bi to bit kao neki žićni daljanski, tako da nebi trebao micat ruke s volana kad mjenjam pjesme ili pojačavam/stišavam, kakav kazetofon?!MladaNada wrote:Ako hoces da spojis dugmice na volanu sa kasetofonom , spoji ih paralelno sa postojecim! Za daljinski ne znam
Radio ima neki utor, valjda 2,5mm, neznam točno, i sad mene zanima dali bi se dali spojiti ti gumbići ako nabavim shemu tog utora na radiju, i jel bi to tak funkcioniralo?
Evo: utor i za što služi.MladaNada wrote:Mislio sam na radio , sa zadnje strane plocice sa dugmicima dolemi zice i spoji ih na zice ovih dugmica sa volana! Vjerovatno su ti vec provedene zice do iza radija iz tih dugmica sa volana! Za sta ti je taj utor? Moze imati 50 funkcija!?

Ja bi umjesto tog zaokretnog upravljača, upotrijebio one tipke koje imam na volanu, ukupno ih je 6.
Kablovi od tipaka su iza radije, samo je veliko pitanje kak žice od tipaka spojit na onaj mali pimpek šta ide u onaj utor iza radija, trebala bi neka shema.
Zadovolji0 bi se i sa 5 tipke, pojačavanje/stišavanje, šaltanje pjesama/att funkcija(prigušenje zvuka) ostalo mi tak u vožnji netreba.
Eto mislim da je sad jasno što trebam.
pa cuj mozda i postoje neke opasnosti ali to ce biti vrlo sitno ako nesto zjb... iako mislim da ce biti ok jer je to osnovno pojacavanje zvuka i slice pizdarjie jedino je pitanje kako mislis to uredno uraditi
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------