ovako, napravio sam predpojacalo sa TDA1524a i radi super spajao sam ga na zvucnike od kompjutera i na liniju i odlicno radi i super sam zadovoljan. Planiram ga spojiti sa pojacalom koje ima TDA7294 i to pojacalo sam napravio i takoder super radi (spajao sam ga na izvod za slusalice na liniji)
i spojio sam predpojacalo na pojacalo i zvucnici bruje i sto je zanimljivo izgore mi vodovi na tiskanoj plocici predpojacala, koji god vod pokrpam izgri neki drugi(ponovo sam spojio predpojacalo i pojacalo posebno i sve normalno radi a kad ih spojim zajedno ista stvar)
molio bi pomoc
Pomoc oko spajanja predpojacala i pojacala(Hitno)
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- m.ivanovski
- Napredujem
I ja radim na tome sada.Imam pojacalo sa TDA 7294 i sada hocu da napravim predpojacalo sa TDA1524.I ja sam mislio da spoim pojacalo i predpojacalo na isti transformator ali kad sa ovo doznao nece biti tako.Mozes li mi ti dati meni sliku od nacrt tiskane polocice od predpojacalo.
Hvala ti.
Marjan , Macedonia
Hvala ti.
Marjan , Macedonia
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
imao sam na kompu ali mi je riknio hard pa je nemama ai ima je na netu pa evo ti link, to je jedan forum
http://www.elitesecurity.org/t149458-0- ... lo-sa-tdaa
na prvoj stranici 8. post odozada, ja sam u PCB expressu samo malo preradio da PCB bude manji i ja sam sa predpojacalom jako zadovoljan
na 6. postu odozada imas neka objasnjenja
(probrm za taj pcb ti je tamo naveden PCB Express (ili tako nekako)
http://www.elitesecurity.org/t149458-0- ... lo-sa-tdaa
na prvoj stranici 8. post odozada, ja sam u PCB expressu samo malo preradio da PCB bude manji i ja sam sa predpojacalom jako zadovoljan
na 6. postu odozada imas neka objasnjenja
(probrm za taj pcb ti je tamo naveden PCB Express (ili tako nekako)
- m.ivanovski
- Napredujem