BRD file

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

BRD file

Post by pepi »

Frend mi je poslao nacrt tiskane pločice napravljenu u nekom programu da ni on sam nezna u kojem.. ta pločica ima nastavak .brd.. ako neko zna neka napiše samo ime programa.. Svima hvala! :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8)
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Lol to je Eagle :D Nasao sam na googlu , ja i ne koristim Eagle pa nisam znao :D
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Eagle su napravili njemci, pa su odredili da njihove datoteke imaju ekstenziju BRD, kao BundesRepublik Deutschland. :-)
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

EEEEE, taj Eagle.. nije freeware.. sta cu ja sad.. ima li ko mozda c*ack za njega (verzija je ja mislim 4.03).. hvala svima! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Nema veze sto nije , u trial verziji ti je ogranicenje sto mozes praviti plocice do odredjene velicine!
Smjesko
Stariji član
Stariji član

Post by Smjesko »

Ako se dobro sjecam, velicina je ogranicena na 16 x 10 cm, sto je dovoljno za veliku vecinu amaterskih projekata.
pepi
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by pepi »

Smjesko wrote:Ako se dobro sjecam, velicina je ogranicena na 16 x 10 cm, sto je dovoljno za veliku vecinu amaterskih projekata.
Dobro se sjecas! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Post Reply