Legende Balkana pozdrav sa glavnog grada Makedonije Skoplje. Dakle evo cetiri slike od jedan uredjaj kupen na otpadu prije sta ga rasturim hocu da postavim jedno pitanje do stare garde. Na balkanu ovoj forum je jedino takvo mesto. Radi se o uredjaju nekadasnji ponos gradu Beogradu. Cuo sam da je bio ponos stolice bivse Juge Istraživačko-razvojni institut „ Kirilo Savić“, nekada bio ustanova od integriteta i ugleda. TMU-01 prijemni uredjaj pise na njega. Odsek institut avtomatike pri IRI Kirilo Savić. Stari je bog ti zna koliko godina sigurno je posle 1975 godine proizvoden kupljen je bio za neku firmu 1976 i stajao na otpadu eto 44 godine nisu ga ugradili uopste. Ima pozada neke konektore ljudi lici mi na deo koji komanda teleprinter ili gresim kao telemetriski uredjaj. Ako neko zna tacno nek kaze. Ljep pozdrav svima. Hvala unapred na odgovore. Nadam se da ce stara garda da zna. Zivi bili svi.
Pozdrav,
moze li preporuka za neku pastu za lemljenje u elektronici, bez cinola i ostalih kiselina, vidim na olx.ba ih ima nekolicina, ali nisam siguran koja je za elektroniku, obzirom da trgovci pisu svasta.
Hvala
Ne, ne mislim na flux kao flux, koji je u tecnom agregatnom stanju.
Mislim bas na pastu, koja je u nesto drugacijem agregatnom stanju od fluksa, nesto kao vazelin.
Hemijski sastav je mozda isti kao i flux, ali nije tecno stanje.
Mozda se i ne zove pasta mene asocira na pastu.