Slike izgorene elektronike
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Slike izgorene elektronike
Večeras sam ostvario novi izum
Nisu slike izgorene elektronike; ali su mi vrisnula dva osigurača u ormariću, i još jedan......a i čaša nije do kraja bila ispijena.-
haha
Nisu slike izgorene elektronike; ali su mi vrisnula dva osigurača u ormariću, i još jedan......a i čaša nije do kraja bila ispijena.-
haha
Prijatelju, "Otpor je uzaludan" ili ti "Resistance is futile", što bi reko Borg.
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Kad temperatura u prostoriji s baterijama sigurnosne rasvjete "malo naraste". 36 kom. 12V/260Ah, svaka 68kg, složene u 2 racka, svaki na tri kata, cca. 2,5T baterija razmontirati, odnijeti u kamion i onda 2,5T novih iz kamiona odnijeti u prostoriju s baterijama, podignuti ih u rack i ponovo montirati, popravit punjač, ispitati i umjerit cijeli sustav.
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
dobar fitnes
@Kukinjos, dobro si prosǎo,.
Kod mene su bili 480Ah
pOz
Kod mene su bili 480Ah
pOz
Pred neki dan u prostoriji gdje se nalazi ormarić sa "automatskim osiguračima" smrdi po paljevini. Cijeli dan sam izgubio; metodom isključivanja jednog po jednog da pronađem šta se kuri; žice u ormariću sve hladne.....i u jednom trenutku mi nos dođe iznad televizora.... i odmah je odletio u smeće, bez otvaranja poklopca.....
I danas nakon par dana nađem iza ormara posljedicu....a možda je i kablovsko pojačalo stradalo, jel su se slike na svim analognim kanalima pokvarile
I danas nakon par dana nađem iza ormara posljedicu....a možda je i kablovsko pojačalo stradalo, jel su se slike na svim analognim kanalima pokvarile
Kako je ovo izgorilo???bob4 wrote:Pred neki dan u prostoriji gdje se nalazi ormarić sa "automatskim osiguračima" smrdi po paljevini. Cijeli dan sam izgubio; metodom isključivanja jednog po jednog da pronađem šta se kuri; žice u ormariću sve hladne.....i u jednom trenutku mi nos dođe iznad televizora.... i odmah je odletio u smeće, bez otvaranja poklopca.....
Nešto se dogodilo u televizoru; (pretpostavljam) jer je iz njega smrdilo Žena ga je izbacila u šupu. Kad se oporavim otvorit ću pa da vidimo gdje je kakav šlus. Ali svima kojima pokazujem taj komadić kabla se čude; a još nisam bio na tavanu da provjerim šta je s kablovskim pojačalom; jel je od tada slika analognih kanala kod mene loša
Ovo se desi kad kucna instalacija ostane bez nule i svu stuju povuce kroz oplet koaksa (koji je uzemljentrax wrote:Kako je ovo izgorilo???bob4 wrote:Pred neki dan u prostoriji gdje se nalazi ormarić sa "automatskim osiguračima" smrdi po paljevini. Cijeli dan sam izgubio; metodom isključivanja jednog po jednog da pronađem šta se kuri; žice u ormariću sve hladne.....i u jednom trenutku mi nos dođe iznad televizora.... i odmah je odletio u smeće, bez otvaranja poklopca.....
na nekom drugom mijestu)Pod hitno trebas u ormaricu popraviti spoj nule.
Bolje nego saraf m5
Perilica ima pravo ima: kod nas u Bosni se kaze da nesto kandiše-kad smrdi-ko taj trijak
pOz
pOz
sa Forum.hr
hahahaha
Dio postova obrisano zbog reklame forumaša bob4.
hahahaha
Tko mi je kriv , kad besplatno dijelim savjete
hahahaha
Dio postova obrisano zbog reklame forumaša bob4.
hahahaha
Tko mi je kriv , kad besplatno dijelim savjete