Da sam ja snimao sta sam radio na rolerima...haos bi bio. Doosta puta me zamalo udario auto Jednom sam se trkao sa drugom i on mi slucajno gurnuo jednu rolu nazad , kako ne znam ni ja tacno , uglavnom pri brzini 30-ak na sat (vozimo dosta brzo) sam letio oko 2 metra kroz vazduh , docekao se na ruke i nekim cudom prosao bez ogrebotine Probajte vi iskociti iz auta pri 30km/h
Sad sam pogledao filmove...NISI NORMALAN NIKAKO Haos je bio kad sam se ja za novu godinu popeo drugu na ledja ,obukli plahtu neku , ja nacrtao brkove , uzeo svijecu u ruku ,izasli na ulicu i govorio ljudima heil Hitler Bez zajebancije! Cak nismo bili pjani
Haha, svaka cast na ideji to za plahtu, super je Nije to nista, 30km/h ja sam pao pri 50 sa bicikla i zaglavio u bolnici 5 dana, sreca samo kljucna kost a jednog kolegu su vukli autom 85 na rolama kroz grad... boze sacuvaj... Sorry na offtopicu, predlazem da neko otvori temu za ovakve gluposti
wizarde prestani iskusavati boga
nema cojk vremena non stop paziti na vas da vam se sta nedogodi.
da ja radim te vratolomije izginuo bi 2 dan koje sam srece
Da se vratim na topic: Ima blizu zgrade uvijek svjeze slupanih auta , u garazi JGSP-a (javnog gradskog saobracajnog prevoza) , nije bas u garazi , u dvoristu je , slikacu kad stignem , sva auta su BAS slupana , ima i izgorjelih , haos!