Vidi li tko ovaj vrag koje sam kao "objavio"..
Probao sam ući na forum nelogiran i obrisati cache pa i dalje mogu vidjeti postove.
U račun mogu ući normalno, ali ne i brisati objavljeno. Inače koristim Bitdefender i Adblock+, tako da imam nekakvu normalnu zaštitu.
Koji se vrag događa?
Video sam to, ali nisam obracao paznju. Ne znam sta se desava, neka trax proveri. Ali koliko vidim neko ima tvoju sifru... To ne mora da znaci da je dosla sa tvog kompa. Ako je dosla sa tvog kompa, onda mislim da ti je najmanji problem taj post na forumu.
Vrlo vjerovatno nije došla s kompa,već je bila jedna od "10 najčešćih lozinki" pa je vjerojatno na taj način provaljeno..
Iako već poduzimam korake da se utvrdi sve..
P.S. Pedja uteko mi edit. Izbriši onaj post, ukoliko primjetite da se opet počnu događati sločne stvari slobodno možete staviti privremeni ban na profil dok se situacija ne rasčisti
Update nece nista rijesiti sto se tice ovog problema. Preporuka je da se odlogirate nakon koristenja foruma da se obrise sesija sa servera. Tako je niko drugi nece moci "preuzeti", u tim nekim ekstremnim situacijama kada sistem zakaze