Lemilica
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
- Penjem se :)
da cuo sam da su dosta skupe inace to je jedna od jftinijih sto ti prodajes ima ih i po 5 tisuca eura i viseCr4cK_M45t3R_Fl45H wrote:ja infra red lemilicu prodajem oko 1050marakasandrox wrote:ajd javi kada saznas ja gledam onu infra red lemilicu samo moram da pitam za cjenu
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
ej jedamput si nesto prica o tim jeftinim rezervnim djelovim jel ima sta od toga ili nebuco wrote: Ja imam onu "kinesku" Quick850 [ odlicna kopija Hakko850 rework station ] lemilicu na vruci znrak , evo radi vec gdinama bez problema , al stvarno je u pogonu , placena u BG 160 Eu, tako kaze znanac koji ju je donia !!
Na upit kineskoj firmi koja ih radi oko rezervnih dijelova [ grijac isl..] ispada da "cijelu" salju za 14US$ .
posto imam istu samo drugog naziva
@Mlada Nada hvala !!!!!
@sandrox pa na dokumentu [ na kineskom inace , kako se radi valjda s lemilicom !? ] je bila web adresa fime i mene je bilo zanimalo dali je moguce i po kojoj cijeni doc do drske s grijacem kroz koju ide zrak i stekaju se dodaci , jer sam iskreno mislio da to nece radit vise od par mijeseci .
Nakon "iscudjavanja" kineza odakle meni lemilica , koja se kao smije prodavat samo na Kineskom trzistu , ipak sam nakon 2 izmijenjena emaila dobio ponudu za drsku ali i ostale dijelove i to u ovoj formi
1 drska s grijacem 6US$
2 elekronika , pumpa trafo .. baza 8 li 8,5US$
Prevedeno za sarafis 2 sarafa i imas cijelu lemilicu ,no do sad ta lemilica mi radi bez problema pa nisam imao potreu da ista narucujem a posto sam los trgovac onda nisam narucivo nista za " dilanje" !!
Posto je proslo par godina od tada [ morao bih prvo nac dokument taj na kineskom ] ali bio sam vido da ovdije ljudi takve lemilice "uvoze" i rusije i nude ih [ slicni nazivi] , pa tu negdje na ovom boardu pisu cijene i to s dodacima , zaboravih tko je nudio !?
@sandrox pa na dokumentu [ na kineskom inace , kako se radi valjda s lemilicom !? ] je bila web adresa fime i mene je bilo zanimalo dali je moguce i po kojoj cijeni doc do drske s grijacem kroz koju ide zrak i stekaju se dodaci , jer sam iskreno mislio da to nece radit vise od par mijeseci .
Nakon "iscudjavanja" kineza odakle meni lemilica , koja se kao smije prodavat samo na Kineskom trzistu , ipak sam nakon 2 izmijenjena emaila dobio ponudu za drsku ali i ostale dijelove i to u ovoj formi
1 drska s grijacem 6US$
2 elekronika , pumpa trafo .. baza 8 li 8,5US$
Prevedeno za sarafis 2 sarafa i imas cijelu lemilicu ,no do sad ta lemilica mi radi bez problema pa nisam imao potreu da ista narucujem a posto sam los trgovac onda nisam narucivo nista za " dilanje" !!
Posto je proslo par godina od tada [ morao bih prvo nac dokument taj na kineskom ] ali bio sam vido da ovdije ljudi takve lemilice "uvoze" i rusije i nude ih [ slicni nazivi] , pa tu negdje na ovom boardu pisu cijene i to s dodacima , zaboravih tko je nudio !?
-
- Penjem se :)
MladaNada wrote:Moze li vakuum pumpa odraditi posao? Imam te zice , ali je ne volim nikako Maloprije sam elektrolizom prekrio novcic od 5 dinara bakarnim slojem , za izvor bakra sam koristio doticnu zicu Prije pet minuta sam shvatio dosta stvari o trafoima , nakon sto me zdrmalo 12V u ruku (samo je proslo kroz ruku , tako da je bilo dosta mA) onako kao Njutn Uglavnom , trafo ne bi imao problema da izgura 10-ak ampera na tom naponu Koristio sam 2x12V za elektrolizu.
Edit: Sto se tice lemilice , dobija 2 na mojoj skali (dao bi 2 prsta da je imam)
Nije to nista. Ja sam kao klinac gurnuo prst u trofaznu termo peć tako da me dobro zdrmalo. a i prda par godina sam se drmao tako reći za zabavu. koristio sam onaj vrag od auta kojim nastaje iskra na svječicama.
Sve u svemu Zakon je kad te drma struja, ali ne prejaka.
bobina daje iskru na svjecice zar nemjnet wrote: koristio sam onaj vrag od auta kojim nastaje iskra na svječicama.
Sve u svemu Zakon je kad te drma struja, ali ne prejaka.
a iskra sa svjecice kada te strese nije ugodno ali dobro dojde svaka dva dana da se koristi da razbistris um
iako ja to ne koristim
Re: SMS Box!
di bi ga mogao nabaviti u hrvatskojtrax wrote:
- PIC16F877A