https://www.facebook.com/pg/Physicsands ... ly/videos/
50 Feet Distance with Charging Connecting Amazing video.....Must Watch...
Molio bih da ovo neko pogleda i odgovori da li je ovo moguce.... toliko jednostavno....
Radi se o video kako izraditi bezicni punjac za mobilni... ovo je link do stranice a dole je naziv videa
Hvala unapred...
Da li je ovo moguce?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Da li je ovo moguce?
Na tom linku je sada nesto drugo, ali mislim da sam i ja vidio taj famozni bezicni punjac
Kolega na poslu me je isto pitao pa sam mu se nasmijao
Ovo sto sad vidim na linku (spajanje punjaca iz auta na 9V bateriju) jeste moguce.
Kolega na poslu me je isto pitao pa sam mu se nasmijao
Ovo sto sad vidim na linku (spajanje punjaca iz auta na 9V bateriju) jeste moguce.
Tolko me svi smaraju sa tim snimkom, pa sam pomislio da je i on odusevljan sa punjacem koji radi kad preseces kabal
Izvinjavam se
Izvinjavam se
Ovaj moj kolega s posla se toliko zapalio za taj "bezicni punjac" pa sam mu rekao da proba
Mislim nije nikakva prevara, to jeste bezicni punjac. Otkines mu zice i bude bezžični - sama rijec kaze
Mislim nije nikakva prevara, to jeste bezicni punjac. Otkines mu zice i bude bezžični - sama rijec kaze
Tako je, bežični postaje sigurno, a bome i punjač ostaje, ali u stanu, a dio na mobitelu hvata naivce.trax wrote:to jeste bezicni punjac. Otkines mu zice i bude bezžični
Ja bih na strani mobitela dodao još barem Arduino ili Raspberry pi, nek izgleda ozbiljnije od one alu-folije
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Bolje je i to, nego ona fora sto su busili iphone da dodaju 3,5mm jack za slusalice...