Popravak tipke za paljenje......
Slika 1
Slika 2
http://www.igreklik.com/slike/images/22 ... 148709.jpg
laptop
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: laptop
Ispod je najvjerovatnije neki SMD taster-dva ili 4 pina, dok se ne vidi -mrka kapa.-
Ima ih raznih dimenzija.-Ja se "ubio" trazei za kljuc od Opela, 4 pina, dok nisam nasao da odgovara kako
rasporedom pinova, tako i visinom.-
pOz
Ima ih raznih dimenzija.-Ja se "ubio" trazei za kljuc od Opela, 4 pina, dok nisam nasao da odgovara kako
rasporedom pinova, tako i visinom.-
pOz
-
samo da razjasnim. palis laptop caskalicom kroz rupu?
O yeah, višenamjenska tipka, za palit laptop i očačkat zube iza janjetine
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
cetverooki; ja imam samo jedno oko, pa mi je tako lakše.... (malo crnog humora).
Komad plastike koji stiskaš ne pritiska samo tipkalo, već je ta plastika pukla na crvenom dijelu; a samu tipku pritiska jedna bradavica na izdanku te plastike prema gore; i tu sam probušio kučište i čačkalica nakon odojka (mada bi i jaa sad vruče janjetine ) odradi svoj posao....
Komad plastike koji stiskaš ne pritiska samo tipkalo, već je ta plastika pukla na crvenom dijelu; a samu tipku pritiska jedna bradavica na izdanku te plastike prema gore; i tu sam probušio kučište i čačkalica nakon odojka (mada bi i jaa sad vruče janjetine ) odradi svoj posao....
Bobe, pošto si u deficitu s očima, pazi da ti nakon janjetine (i dabome vina) ne klone glava na stol (laptop)
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Pozdrav bijeli; nije samo to; prije tri mjeseca su me drmali sa 150 đula..(tako da je alkohol ishlapio odavno iz mene ) ...a za koji dan idem opet na stol....ali bit će dobro
-
Sto se tice popravke bez dvokomponentnog ljepila malo gaze i puno strpljenja nema nista.
Popravljao sam takve stvari i uvijek je patnja. ako ti nije do popravljanja napravi si dugme od malo plastike (da izgleda kao zakovica) takod a ti donji dio lagano sjedi na tasteru a gore da viri iz kucista.
Popravljao sam takve stvari i uvijek je patnja. ako ti nije do popravljanja napravi si dugme od malo plastike (da izgleda kao zakovica) takod a ti donji dio lagano sjedi na tasteru a gore da viri iz kucista.