shema za ugradnju maglenki na autu
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
shema za ugradnju maglenki na autu
Pozdrav, hocu da ugradjejume magnenke za auto, nasao sam shemu na netu, da li moram stavljat osigurace od 10A, mislim da su viska na ovoj shemi.
http://i279.photobucket.com/albums/kk13 ... lenke2.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/kk13 ... lenke2.jpg
Re: shema za ugradnju maglenki na autu
kažu da od viška glava ne boli ..
ali nedostaje dio koji odrađuje logiku rada da maglenke ne smiju raditi u kombinaciji s dugim svjetlima
znači na mjesto prekidača za maglenke spoji na kratko svjetlo (najlaše kod fara )
sve to ne vrijedi ako imaš neko novo auto koji mjere teret pa mu ne uspiješ podvaliti aktiviranje releja
ali nedostaje dio koji odrađuje logiku rada da maglenke ne smiju raditi u kombinaciji s dugim svjetlima
znači na mjesto prekidača za maglenke spoji na kratko svjetlo (najlaše kod fara )
sve to ne vrijedi ako imaš neko novo auto koji mjere teret pa mu ne uspiješ podvaliti aktiviranje releja
pozz
kao prvo ... koji auto je u igri ?
original maglenke , ili univerzalke ?
kao prvo ... koji auto je u igri ?
original maglenke , ili univerzalke ?
posebno bio stavio prekidac za maglenke i uzeo struju za njega sa unutrasnje rasvjete auta, razmisljao sam i da stavio paralelno diodu na relej (spula).
skoda felicija original su maglenke
ma što ne kažeš .... poslat cu ti original šemu ... ( trebao bih imati negdje i kablove celog prednjeg dela ) koristiš original prekidač ?
Kupio sam original maglenke, prekidac cu trazit na auto otpadu, ako ne budem nasao, stavit cu neki, shema bi mi dobro dosla, hvala ti.
molim te , ako radiš , uradi po originalu i sa original delovima . ako ne nadješ , napiši .... naci cu ti ja ovde .... ovde toga ima ..... napiši mi mail da ti mogu slati " materijal " ....šeme i ostalo
i ja bi volio da uradim original, pikkatana@gmail.com
malo sam se informisao kod servisera .... poručio ti je da pogledaš , trebao bi to imati u pred pripremi .... samo prekidač da se stavi .... i normalno , maglenke
imaš li tu pred pripremu za maglenke ili ne ? odgovori mi da znam što dalje činit ... stvarno ti želim pomoci ....