Ako slučajno netko ima, treba mi datasheet (ili bilo kakav info, skica, shema spajanja...) za obrtomjer "Teleoptik Zemun", tip 842.1.21.P1:2, 24V.
To bi trebalo spojiti na dizelski brodski motor. Najsličnije što sam našao na netu (po šifri) je 842.1.1, ali taj je za benzince (hvata impulse iskre)...
Hvala svima unaprijed.
Obrtomjer Teleoptik
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Obrtomjer Teleoptik
Nullius addictus iurare in verba magistri
Re: Obrtomjer Teleoptik
Mislim da to nećeš naći nigdje.
Imao sam sličan problem (TORPEDO 732 C) Izbacio sam izvod sa alternatora (W) sa jedne o dioda,bilo koje, i kupio pokazivač broja okretaja za 600 kn. i problem riješio. "Teleoptik" Zemun mi je prilično "lagao" a sa ovim nemam problema.
Pozdrav
Imao sam sličan problem (TORPEDO 732 C) Izbacio sam izvod sa alternatora (W) sa jedne o dioda,bilo koje, i kupio pokazivač broja okretaja za 600 kn. i problem riješio. "Teleoptik" Zemun mi je prilično "lagao" a sa ovim nemam problema.
Pozdrav
PJERO wrote:Mislim da to nećeš naći nigdje.
Pozdrav
Hvala na odgovoru.
Da je sve skupa moje, davno bih riješio problem, ali pitanje sam postavio iz usluge za kolegu. Što je najbolje, brodica i uređaj su trenutno (trajno) na Jadranu, a ja u ZG
Da je sve skupa moje, davno bih riješio problem, ali pitanje sam postavio iz usluge za kolegu. Što je najbolje, brodica i uređaj su trenutno (trajno) na Jadranu, a ja u ZG
Nullius addictus iurare in verba magistri