nesto
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
nesto
ovako frend si je kod kineza (nasih) kupio za 10 knj neki shit koj izgleda kao paket zvaka i jedna je kao izvadjena (kao kad nekoga nudis zvakom(izgled je kao ona plosnata zvaka))
i kada netko to povuce da si izvadi ˝zvaku˝ onda ga strese
u nutra sam vidio bateriju od 1,5v i neki kao relej i to je to
ima li netko vise inf. o tome ili zna kako to napraviti
hvala!
i kada netko to povuce da si izvadi ˝zvaku˝ onda ga strese
u nutra sam vidio bateriju od 1,5v i neki kao relej i to je to
ima li netko vise inf. o tome ili zna kako to napraviti
hvala!
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
ja sam vidio slicni samo kao upaljac i kad stisnes strese, da ste vidili kako se ljudi useru ispadne im upanjac
a to radi tako da ima jedna limic koji vibrira i tako napravi izmjenicnu struju koja se transformira preko transformatora (to je trafo a ne relej), zato sto se istosmjerna struja nemotze transformirati i bobije se veliki naopn koji trese
a to radi tako da ima jedna limic koji vibrira i tako napravi izmjenicnu struju koja se transformira preko transformatora (to je trafo a ne relej), zato sto se istosmjerna struja nemotze transformirati i bobije se veliki naopn koji trese
Ba sm to vidija u kineza!Vidija san i kemisku!UNWANTED wrote:ma evo bas cekam frenda da ozdravi pa da mi to donese da proucim detaljnije mozda i nadogradim
Al zvake su mi nekako na bolje!Vjerovatno cu is kupit pa rasturit!Meni bi blo bolje spojiti to na neko kablo i to na bravu!I deri misko!
A to s upaljacem sam radija slicno.Rastavis onaj metalni shit naprid na upaljacu onda s nekim malim komadicem zice premostis ono sta daje iskre na taj metal!Kontas?Ja sam tako napravija prijateljici....
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...