IVEL 1111
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: IVEL 1111
On zapravo ne mjeri izmjenične vrijednosti, nego ispravljene izmjenične vrijednosti. Znači da mu je, vjerojatno, "zviznuo" taj sklop.
Lijenost je iz raja izašla.
@bob4 ih ima nekoliko, mozda ima i dokumentaciju, kad navrati oglasit ce se .-
pOz
pOz
Kad sam već prozvan ; dokumentaciju neznam da li imam. Nije mi trebala. Mogu ti pomoći samo ako sam otvoriš i pronađeš neki izgoreni element; da ti kažem vrijednost.
IVEL 1111 jel to onaj instrument koji se svojevremeno ( 80 - desetih ) prodavao preko SAM-a ?
Pozdrav
Isti problem! Da li ima nekog da mozda ima shemu tog instrumenta? Pokusavam da ga popravim, radi, osim merenja naizmenicnog napona?! (struju nisam jos probao) Fora je sto je sve ispravno, a brljavi...
Nasao sam samo ovde,ali ne mogu da skinem...
http://www.elektronik.si/phpATM/index.p ... y=Navodila
Unapred hvala.
Isti problem! Da li ima nekog da mozda ima shemu tog instrumenta? Pokusavam da ga popravim, radi, osim merenja naizmenicnog napona?! (struju nisam jos probao) Fora je sto je sve ispravno, a brljavi...
Nasao sam samo ovde,ali ne mogu da skinem...
http://www.elektronik.si/phpATM/index.p ... y=Navodila
Unapred hvala.
Ako procitas pravila foruma, vidjet ces da bi koristio file manager, moras biti aktivan registrovan clan.
Zamoli nekoga od clanova iz .si koji su i ovdje registrovani da ti na meil proslijedi trazenu dokumentaciju.-
pOz
Zamoli nekoga od clanova iz .si koji su i ovdje registrovani da ti na meil proslijedi trazenu dokumentaciju.-
pOz
Da, video sam... Pogotovo, stavka "aktivan clan" Nadam se da ce neko sa .si foruma videti post.
Inace, shema dela za AC merenje, veoma je slicna ovoj shemi, ali se koristi TL061, i vrednosti elemenat su drugacije. Sve sam to proverio i sve OK?! Stampa nigde nije ostecena nema spojeva ili hladnih lemova. Zanimljivo je da i otpore meri veoma precizno, a to je prvo sto strada.
Inace, shema dela za AC merenje, veoma je slicna ovoj shemi, ali se koristi TL061, i vrednosti elemenat su drugacije. Sve sam to proverio i sve OK?! Stampa nigde nije ostecena nema spojeva ili hladnih lemova. Zanimljivo je da i otpore meri veoma precizno, a to je prvo sto strada.
- Attachments
-
- AC.jpg (15.32 KiB) Viewed 5467 times
Posto mi je bilo zao da ga rashodujem, ponovo sam se "mlatio" sa doticnim...
Ako nekome zatreba- neispravan kondenzator C17 100uF/6.3v na gornjoj plocici...
Ako nekome zatreba- neispravan kondenzator C17 100uF/6.3v na gornjoj plocici...