Hello :D
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Hello :D
Kakvi ste vi geekovi ovdje ,ni Sheldon vam nije ravan,....konacno se pojavi nick sa slovom a na kraju i jos kaze ovo
IMAMO DJEVOJKU NA FORUMU!!! (nadam se da je stvarno djevojka,a ne neki koji se samo tako predstavlja)
Pozdrav ,dobro dosla i nemoj brzo da pobjegnes...
a niko ne reagira.....Ako neko ima/ili zna gdje se mogu kupiti ovi tipovi kondenzatora BILA bih veoma zahvalnA
Hvala unaprijed.
IMAMO DJEVOJKU NA FORUMU!!! (nadam se da je stvarno djevojka,a ne neki koji se samo tako predstavlja)
Pozdrav ,dobro dosla i nemoj brzo da pobjegnes...
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
Mhmhh, nje li bila nekada i neka sunčica2222 pa selma, sandratzx (valjda su cure)?
Eh, da, ljubim ruke mlada damo!
Eh, da, ljubim ruke mlada damo!
Lijenost je iz raja izašla.
Ma Sheldon je za većinu ovdje mala beba.....nano wrote:Kakvi ste vi geekovi ovdje ,ni Sheldon vam nije ravan,.
Osim @nihe i @bob4, oni su odmah otputovali u Modriču da dostave te kondenzatoreAko neko ima/ili zna gdje se mogu kupiti ovi tipovi kondenzatora
A ti @nano samo izdaleka šmagaj....
I sve ih izgubili, sve sami Sheldon-oviMhmhh, nje li bila nekada i neka sunčica2222 pa selma, sandratzx
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Ma zaletio bih se i ja do Modrice,bez problema ,da sam siguran da je to ONA.Cak i ovaj demonski nick me ne bi odvratio,ali necu da upadam na tudji teritorij.....ipak je Trax glavni na forumu ,pa je red da on ode i odnese cvijece ili krilo gavrana ili nogu od pijetla ili na sta se vec pali nasa Demona.
Ajde Demonice ,javi nam se ....lakse je kad znamo da si tu
Ajde Demonice ,javi nam se ....lakse je kad znamo da si tu
- Feko
- Stariji član
edit:
zaboravih rec; doobro nam dosla...
nepoštovanje pravila .
uopce nam se nije predstavila , niti jedne jedine riječi o sebi .... a to je vec kršenje pravila , ili možda griješim ?
uopce nam se nije predstavila , niti jedne jedine riječi o sebi .... a to je vec kršenje pravila , ili možda griješim ?
Ne grijesis Sheldone,ne grijesis
eto vec smo je uplasili..... ah nista,uvijek nam ostaje nasa vjerna elektronika
eto vec smo je uplasili..... ah nista,uvijek nam ostaje nasa vjerna elektronika
I poslije kukaju da nema djevojaka/cura na forumu. Samo se nadam da nije kakvo djetešce pa da dobije komplekse od silne navale forumaša. Neka smo živi i zdravi, valjda opet neka YL naleti i na ovaj forum