Kolega s posla me zamolio da mu pogledam klavijaturu. Napja se sa 9V preko adaptera ili baterija. Prvo sam provjerio adapter i on je ispravan. Pa sam probao spojit adapter na izvode gdje idu baterije ali ni to nije pomoglo.
Rastavio sam klavijaturu i vidio da ništa nije izgorilo
Ledica je ispravna ali mi je čudno zašto je nikako ne pali? Jedino s ove strane ploče gdje idu prekidači na tim kontaktima na tim trakama mjerim 20 ohma, sad neznam dali to tako treba bit ili su one oksidirale
Pomoć oko popravka klavijature
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Pomoć oko popravka klavijature
jesi merio ili si onako od oka vidio da je sve ispravno??
Imas na ulazu jedna zavojnica ako vidim lepo,levo od nju imas osigurac a imas ih i dublje po ploci.Imas i par dioda i tranzistor.Premeri ove komponente kako bi bio siguran da su ispravni.
Pozz
Imas na ulazu jedna zavojnica ako vidim lepo,levo od nju imas osigurac a imas ih i dublje po ploci.Imas i par dioda i tranzistor.Premeri ove komponente kako bi bio siguran da su ispravni.
Pozz
Nisam ih mjerio samo pogledao dali su izgorili ovako na oči. Ok provjerit ću to pa javim rezultate
meri brate pobogu,nije ovo hrast pa da pocrni kad izgori
Salim se malo,mislim da ti prob na ulazu.Meri zavojnicu i osigurace.Nesto od njih nije ok.
Salim se malo,mislim da ti prob na ulazu.Meri zavojnicu i osigurace.Nesto od njih nije ok.