Novi sam na forumu registrirao sam se iz razloga jer vidim da na ovom mjestu ima ljudi koji hoce pomoci.
Imam malo drugačiji problem prije par mjeseci čistila se kuća mog prijatelja te je izbacen jedan stari lampaški tv u jako dobrom stanju te sam ga udomio.
Tu su krenule nedoumice prvo što sam primjetio da je televizor zapečaćen na utikaču i nekakva kartica na kojoj piše da je zapečaćen 25.IV.1985. Tv sam odpečatio i krenuo na testiranje prvo sam napravio vizualan pregled lampi, šasije i interijera sve je bilo ok osim lampe na VN-u (PL-500) kojoj je kapica bila izbijena i od iskrena sagorena sva sreća pa imam tone lampi i zamjenio sam je. Slijedi paljenje televizora preko stabilizatora ne želim mu dat nagli šut na komponente nakon toliko godina pa ajmo oprezno ukopčam ja tv lampe zasvijetle i tv se upalio nakon par minuta osmijeh od uha do uha kao da sam 10000€ vidio

Ima li tko da je došao u kontakt sa takvim televizorom? Koje je on marke nemogu dokučit sve što na njemu piše je "KASTEL" cijeli internet sam prekopao nigdje niti jedne informacije kao da nitko nije čuo za taj televizor i još od iza piše TV701.