car scanner
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
car scanner
ima li tko shemu za carscanner ili elm scanner treba mi hitno.
Dajem u zamjenu za neke druge druge shemu i kompletnu podrsku.
Dajem u zamjenu za neke druge druge shemu i kompletnu podrsku.
-
- Odlično uznapredovao
-
- Odlično uznapredovao
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1961443,00.asp
a sad za pokoru sto puta uklesat u kamen recenicu:
"I will use Google before asking dumb questions"
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
-
- Odlično uznapredovao
pa vjerovatno meni ali sta da kazem na to...osim sto tome ko je to rekao ime govori sve!sandrox wrote:kome je to islo u đep meni ili tox masteruWizzAss wrote:
a kada isli po toj logici nema razloga za postojanje ovog foruma...postoji google... ali i pored toga ovaj forum ima svrhu.
@WizzAss
samo da ti kazem da nije nimalo frajerski starijem od sebe govoriti da ne pita gluposti,razmisli malo o tome...
pozdrav
ELM 320,322,323 scan
Pozdrav!
za one koji se bave autodijagnostikom,a nisu radili sa ELM čipovima
http://www.elmelectronics.com/
http://www.scantool.net/products/
za one koji se bave autodijagnostikom,a nisu radili sa ELM čipovima
http://www.elmelectronics.com/
http://www.scantool.net/products/
-
- Odlično uznapredovao
mozda i nije mada meni je zvucalo prilicno jasno sta je htio da kaze,ali mozda grijesim...sandrox wrote:a cuj mozda nije mislio tako nego ono da se odgovor moze naci na googleu ako ovi ne odgovaraju
@JURA
hvala za linkove,otprilike sam shvatio o cemu se radi iz par recenica koje sam procitao ali nerzumijem samo sta je problem nekome napisati u jednoj recenici o cemu se radi,neinteresuju me detalji posto nemam namjeru sa tim da se bavim.
mislim,stvarno nerazumijem neke ovde,mrsko im je napisati jednu recenicu (korisnu) a nije im mrsko kritikovati nekog.
koliko sam ja ovde vidio "glupih" pitanja iz oblasti koje se uce u onovnoj skoli i cega je pun google a opet mi nije bilo mrsko to nekom objasniti.
ali dobro sad,nismo svi isti...
pozdrav
@tox master; stvar je u tom da bi brze naso odgovor na google-u nego cekajuci da ti on odgovori. a meni nije vazno kolko ko ima godina, ako znas postat na foumu valjda znas i potrazit nesto na google-u(kolko tesko moze bit utipkat dvije rijeci i pritisnut enter)samo da ti kazem da nije nimalo frajerski starijem od sebe govoriti da ne pita gluposti
neko mora nesto napisat da bi google to mogo pronac, ali ako je to napisano 100 puta i netko se ni malo ne potrudi nac to isto, mislim da se to zove ljenost, ili razmazenosta kada isli po toj logici nema razloga za postojanje ovog foruma...postoji google...
ps. pogledaj pravila na svim boljim forumima, svagdje ti pise da koristis opciju "search" ili "google" prije nego nesto pitas; mozda je neko vec odgovorio na to isto pitanje
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
-
- Odlično uznapredovao
necu vise da raspravljam o glupostima,nije uopste vazno samo cu reci da sa takvim stavom neces dobro proci u zivotu (iako se neznamo ovo ti je prijateljski savjet),a uostalom kada budes malo stariji shvatices to.
a kao sto sam vec rekao nije me uopste interesovalo to za ozbiljno inace bi koristio google sto uglavnom radim u vezi nekih stvari koje me zanimaju detaljnije a nevidim pametan razlog tvog komentara ali nema veze...
toliko od mene u vezi ovoga ...and no hard feelings!
a kao sto sam vec rekao nije me uopste interesovalo to za ozbiljno inace bi koristio google sto uglavnom radim u vezi nekih stvari koje me zanimaju detaljnije a nevidim pametan razlog tvog komentara ali nema veze...
ps:a bas me zanima sa cime si se ti igrao kada sam ja ucio kako se koristi google i opcija "search".ps. pogledaj pravila na svim boljim forumima, svagdje ti pise da koristis opciju "search" ili "google" prije nego nesto pitas; mozda je neko vec odgovorio na to isto pitanje
toliko od mene u vezi ovoga ...and no hard feelings!
scheme za autodijagnostiku
Pozdrav za sve!
Meni nije problem objasniti drugome ili pomoći nekome jer puno puta i sam pitam ono u što nisam siguran ili nerazumijem dobro.No moja namjera je ne namjetati se temom koja "možda hrpu ljudi" tu ne zanima pa da troše vrijeme na te stvari.
Ako sam u krivu i ima dovoljno interesanata-prosvijetlite me , ajde da zamolimo gosp. TRAXA da napravi novu grupu recimo "AUTI" ILI "AUTO-dijagnostika" pa po uzoru na neke naprednije da svatko koga to privlaći ponešto kaže ili nabaci kakovu dobru schemu,Web adresu i sl.
Toliko od mene
No prijatelj sa početka posta još nije zatražio određenu šemu -SORY-valjda se je snašao na brzinu jer ja nisam baš svako veče na toj grupi
Đenja
Meni nije problem objasniti drugome ili pomoći nekome jer puno puta i sam pitam ono u što nisam siguran ili nerazumijem dobro.No moja namjera je ne namjetati se temom koja "možda hrpu ljudi" tu ne zanima pa da troše vrijeme na te stvari.
Ako sam u krivu i ima dovoljno interesanata-prosvijetlite me , ajde da zamolimo gosp. TRAXA da napravi novu grupu recimo "AUTI" ILI "AUTO-dijagnostika" pa po uzoru na neke naprednije da svatko koga to privlaći ponešto kaže ili nabaci kakovu dobru schemu,Web adresu i sl.
Toliko od mene
No prijatelj sa početka posta još nije zatražio određenu šemu -SORY-valjda se je snašao na brzinu jer ja nisam baš svako veče na toj grupi
Đenja