HP Compaq nx6325
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: HP Compaq nx6325
pogledaj konektor od ispravljaca,zna izglica biti slomljena,bas sam imao jednom taj problem...........
hvala drug al punjac je ispravan jer se koristi na drugom laptopu cim on pali znaci isravnaharibo wrote:pogledaj konektor od ispravljaca,zna izglica biti slomljena,bas sam imao jednom taj problem...........
pogledaj na maticnoj ploci svog laptopa........
ja sam imo ovakav slucaj sa laptopom dell,poslo sam komplet laptop ovoj firmi http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ ... as-5288900 i za 700kn su mi zamjenili graficki cip,i nakon toga sve ok
vklepac wrote:ja sam imo ovakav slucaj sa laptopom dell,poslo sam komplet laptop ovoj firmi http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ ... as-5288900 i za 700kn su mi zamjenili graficki cip,i nakon toga sve ok
sumnjam da je graficki cip nikako nece da pali
imam 10 laptopa kojima je grafa otisla al pale regularno
kad je meni otiso graficki cip laptop je imao ove simptome: znaci drzic tipku za paljenje,i nista se ne desava osim sta je zasvijetlila lampica od dvd-a
cudno mi to nisam se sa tim nikad susretao.....kod mene ni lampica dvd-a nece da zasvijetli...imam laptopa otisla graficka al pale rade i pune bateriju al ovaj nistavklepac wrote:kad je meni otiso graficki cip laptop je imao ove simptome: znaci drzic tipku za paljenje,i nista se ne desava osim sta je zasvijetlila lampica od dvd-a
Ima jedna spravica,zove se univerzalni instrument ili unimer....cuda radi.....probaj je upotrijebiti i nauciti kako se koristi,ako vec ne znas....skoro da je bolja od one kristalne kugle
A mozda bi i u tom slucaju i shema dobro dosla,ima na njoj nekih oznaka,putokaza....da ne lutas previse...
A mozda bi i u tom slucaju i shema dobro dosla,ima na njoj nekih oznaka,putokaza....da ne lutas previse...
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
cuj to nemoj zezat nisam znao ja se bas pitam cemu sluzinano wrote:Ima jedna spravica,zove se univerzalni instrument ili unimer....cuda radi.....probaj je upotrijebiti i nauciti kako se koristi,ako vec ne znas....skoro da je bolja od one kristalne kugle
naravno da je ispitano struja prolazi alll......nano wrote:Ima jedna spravica,zove se univerzalni instrument ili unimer....cuda radi.....probaj je upotrijebiti i nauciti kako se koristi,ako vec ne znas....skoro da je bolja od one kristalne kugle
e pa to, negde struja i ne treba da prolazi....nosi to u servis i kraj ti ovako neiskusan neces to resiti
nijsam neiskusan samo je prvu slucaj a struja prolazi tamo gdje treba i ocito negdje staje tj prekid koce ga znatisashko wrote:e pa to, negde struja i ne treba da prolazi....nosi to u servis i kraj ti ovako neiskusan neces to resiti