Potrebna shema za phono pretpojacalo
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Potrebna shema za phono pretpojacalo
Šteta.... za mene
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Znači moram i ja skinuti gramofon sa tavana; i onih metar dužni plejki godišta '70 do '80.
Meni je kćer obečala taj iphone ; mada ja bio zadovoljan i sa jednom stereo pločicoma sa onim Ne5534
Meni je kćer obečala taj iphone ; mada ja bio zadovoljan i sa jednom stereo pločicoma sa onim Ne5534
Ali nemaš predpojačalo za gramofon
E sad vidiš koliko sam lijen
- Feko
- Stariji član
Ni ne znaš gdje ti je pločica, jel
Aaaaaaa Bobe
Eh kad smo kod ljenosti,
ja zapoceo praviti predpojacalo za gramofon sa lampama,i eto sad se ne mogu sjetiti koje su,ECL82 ce biti,
i nabavio sve dijelove,ali nikako da zavrsim....proslo je par godina od toga, i zagledao jednog Thorensa TD165 na sajmu u Pordenoneu,tip trazio 140 eura i ja ne kupih...sad mi zao...
A i tvoj je Technics zavidan Feko,sjecam se kako sam slinio ,kad su nabavili dva u lokalnom disco klubu davnih
80-tih
ja zapoceo praviti predpojacalo za gramofon sa lampama,i eto sad se ne mogu sjetiti koje su,ECL82 ce biti,
i nabavio sve dijelove,ali nikako da zavrsim....proslo je par godina od toga, i zagledao jednog Thorensa TD165 na sajmu u Pordenoneu,tip trazio 140 eura i ja ne kupih...sad mi zao...
A i tvoj je Technics zavidan Feko,sjecam se kako sam slinio ,kad su nabavili dva u lokalnom disco klubu davnih
80-tih
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"