blokada auta pri kradj
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
blokada auta pri kradj
ovako kako bi mogao napraviti da se auto zablokira ako mi ga neko mazne
mislio sam koristiti traxov 2 way thing kad ga neko mazne fdobijem na mobu da je maznut i possaljem poruku da se zablokira ali koj dio sta
mislio sam koristiti traxov 2 way thing kad ga neko mazne fdobijem na mobu da je maznut i possaljem poruku da se zablokira ali koj dio sta
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-
- Odlično uznapredovao
zanimljiva tema...
u svakom slucaju je najjednostavnije napraviti da prekida neki strujni krug pomocu releja.
znam par drugara koji su nesto slicno radili samo sa obicnim prekidacem koji su stavljali ne neko skriveno mjesto u "kokpitu".
a uglavnom se sa tim prekidacem prekidao strujni krug bobine to jest paljenja.
a funkcionisalo je tako sto kada se izlazi iz auta prebaci prekidac na 0 i onda kada bi pokusao upaliti motor ne bi mogao zato sto ne bi bilo struje na svecicama.
i ti mozes tako da odradis samo u tvom slucaju je malo napredniji uredjajj.
ali opet je pitanje da li ce neki lik koji je majstor da hakuje bravu,alarm... da se sjeti da je neka takva caka u pitanju.
meni ne pada na pamet sta drugo moze da se blokira a opet je pitanje i koje je auto u pitanju i koliko ima elektronike u samom sklopu auta...
u dizele se slabo razumijem pa to neznam kako bi mogao rijesiti,mada cini mi se da i dizeli moraju imati neku "struju" na bosch pumpi bez koje se nemoze upaliti motor.
bilo bi dobro da cujemo jos necije misljenje...
pozdrav
u svakom slucaju je najjednostavnije napraviti da prekida neki strujni krug pomocu releja.
znam par drugara koji su nesto slicno radili samo sa obicnim prekidacem koji su stavljali ne neko skriveno mjesto u "kokpitu".
a uglavnom se sa tim prekidacem prekidao strujni krug bobine to jest paljenja.
a funkcionisalo je tako sto kada se izlazi iz auta prebaci prekidac na 0 i onda kada bi pokusao upaliti motor ne bi mogao zato sto ne bi bilo struje na svecicama.
i ti mozes tako da odradis samo u tvom slucaju je malo napredniji uredjajj.
ali opet je pitanje da li ce neki lik koji je majstor da hakuje bravu,alarm... da se sjeti da je neka takva caka u pitanju.
meni ne pada na pamet sta drugo moze da se blokira a opet je pitanje i koje je auto u pitanju i koliko ima elektronike u samom sklopu auta...
u dizele se slabo razumijem pa to neznam kako bi mogao rijesiti,mada cini mi se da i dizeli moraju imati neku "struju" na bosch pumpi bez koje se nemoze upaliti motor.
bilo bi dobro da cujemo jos necije misljenje...
pozdrav
mislim stavljati elektronsku bravu znaci
bio bi ibuton uredjaj kuj bi otvaro(gasio alarm i dopustio da na pritisak prekidaca otvori vrata i sve bi bilo izolirano znaci on ako bi ikako uspio da udje osim sa(razbije staklo izrerze vrata itd) alarm zvoni
sta mislis o tome
bio bi ibuton uredjaj kuj bi otvaro(gasio alarm i dopustio da na pritisak prekidaca otvori vrata i sve bi bilo izolirano znaci on ako bi ikako uspio da udje osim sa(razbije staklo izrerze vrata itd) alarm zvoni
sta mislis o tome
-
- Odlično uznapredovao
tox master wrote:a sta mislis u voznji se slucajno aktivira ta skalamerija!stojke369 wrote:Ljudi sta se zezate napravite aktivni alarm tj. pri pokusaju provale aktivira se suzavac i kraj price
bilo bi zanimljivo to vidjeti,mislim tu voznju onda!
-
- Odlično uznapredovao
-
- Odlično uznapredovao
-
- Odlično uznapredovao
tox master wrote:jedina mana je sto kola posle toga niko nece hteti da ukrade posto i nece biti nizasta ali nema veze,bitno je da ti sjebes lika pa posle kad uzmes drugi auto niko nece ni smeti da mu pridje,mislice da je minirano ili tako nesto...
a da sad ono zvuk kao clik od pistolja i rijeci ne mici se inace si mrtavMladaNada wrote:Ma stavis da se umjesto alarma ukljuci Stoja (pjevacica), pa ces vidjeti kako bjeze
ma jebes to to treba staviti traxov 2 way thing i putiti da ga mazne kad dobijes poruku da je maznut posaljes sms da ukljuci gps i kameru gps da ga najdes a kameru da imas dokaze da je to on nakon sto ubijes boga u njkemu kako bi moj frend reko dobit ce palicu u oko