Pogleda cu to s termo folijom, a dali je moguce, mislim dali je neko radio to s termo folijom da ispise na aluminijumske kutije, ono da se iscrta gdije je potenciometar a gdije ne dioda npr.??
ja sam radio sa termofoliom i preslikalo mi se ali je bilo dosta lose jel nisam ocistio plocicu a i toner na foliji je bio slab, i nisam dobro peglo. Ma moze to sigurno ici.
1. Ja sam iz Sarajeva. Ako te jos sta interesuje slobodno pitaj !!
2. Uspio sam ovo s termo folijom na plocici, mada sam malo peglu previse drzo na foliji pa se pocala topiti, ipak mi je prvi put. Jos cu da pokusam na aluminijumskom limu, samo da kakve kutice sklepam!
Nije ti se pocela topiti od previse drzanja , vec zvog nedostatka papira izmedju pegle i folije. Ja sam radio i sa onim providnim papirom , ubio me bog ako se sad mogu sjetiti kako se zove Fino se preslika na grube povrsine , moze se preslikavati i na plocicu , ako su debeli vodovi...
Ma skonto sam poslije da je zbog papira, a negdije u kuci sam imao onog papira pa pecenje u rerni, mislim da bi on bio odlican ali ne mogu da ga nadjem, izgleda da ga je stara svog potrosila!