Malo sam njuškao, ali ne mogu naći previše informacija.
Zna li netko od slovenskih kolega približnu listu izlagača? Ili da je bio prošle godine pa da napiše iskustva?
Po ovome što sam uspio naći vidim da je nekako automatika u centru zbivanja, zanima me ima li što izlagača iz branše dizajna i izrade elektronike, te mjerne opreme i slično. (Nešto što bi nama bilo malo zanimljivije).
Razmišljam da se možda zaletim gore pa bih volio neke informacije da vidim da li se isplati..
Intronika Celje
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Intronika Celje
Pozdrav,
čini mi se da je rok za prijavu za te sastanke več odavno prošao...
možeš si pogledati na ovoj strani. To su sastanci i predstavljanja vlastitih firmi i proizvoda te dogovaranja o budučoj suradnji... itd. nešta poslovno.
http://ifamslo2014.talkb2b.net/
(mislim, da će ti raditi taj link)
čini mi se da je rok za prijavu za te sastanke več odavno prošao...
možeš si pogledati na ovoj strani. To su sastanci i predstavljanja vlastitih firmi i proizvoda te dogovaranja o budučoj suradnji... itd. nešta poslovno.
http://ifamslo2014.talkb2b.net/
(mislim, da će ti raditi taj link)
Hvala na informacijama..
Znači sajam je više za direktore i managere nego za inženjere i tehničare.
Šteta. Nadao sam se da je sajam više orijentiran na predstavljanje novih proizvoda, tehnologija i opreme i alata, nego na čisto prezentiranje tvrtki s ciljem nalaženja partnera.
Po meni je sramotno da u Hrvatskoj ne postoji niti jedan konkretan sajam sa područja industrije (kako mehanike tako i elektronike). A vidim da ni u susjetnim zemljama stanje nije puno bolje, ako izuzmemo Italiju.
Znači sajam je više za direktore i managere nego za inženjere i tehničare.
Šteta. Nadao sam se da je sajam više orijentiran na predstavljanje novih proizvoda, tehnologija i opreme i alata, nego na čisto prezentiranje tvrtki s ciljem nalaženja partnera.
Po meni je sramotno da u Hrvatskoj ne postoji niti jedan konkretan sajam sa područja industrije (kako mehanike tako i elektronike). A vidim da ni u susjetnim zemljama stanje nije puno bolje, ako izuzmemo Italiju.
Upravo tako kako si i sam zaključio a nadam se da si i ovo pročitao na onoj web strani:
IFAM & INTRONIKA as B2B Exhibitions are open only for Professional visitors and by Exhibitor invited Partners.
... koliko sam uspio nači na netu o sajmovima koji tebe zanimaju je ovaj iduče godine u Beogradu:
58. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)
12.05.2014. - 16.05.2014.
www.beogradskisajamtehnike.rs
"Integra" – kompjuterski integrisana fabrika 21. veka, elektroenergetika, rasveta, elektronika (energetska, industrijska i kućna), telekomunikacije, ME-RE-KO (merna oprema i instrumentacija, regulacija i upravljanje procesima), KGH - uređaji i oprema za grejanje, hlađenje i klimatizaciju, procesna tehnika, TRANS-BALKAN (logistika i transport), brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i naučne svrhe, inovacije, nove tehnologije, naučno-tehnička literatura, nacionalne izložbe.
http://www.sajam.co.rs/home/kalendar/ka ... _2014.html
..pogledaj malo tu web stranu.
IFAM & INTRONIKA as B2B Exhibitions are open only for Professional visitors and by Exhibitor invited Partners.
... koliko sam uspio nači na netu o sajmovima koji tebe zanimaju je ovaj iduče godine u Beogradu:
58. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)
12.05.2014. - 16.05.2014.
www.beogradskisajamtehnike.rs
"Integra" – kompjuterski integrisana fabrika 21. veka, elektroenergetika, rasveta, elektronika (energetska, industrijska i kućna), telekomunikacije, ME-RE-KO (merna oprema i instrumentacija, regulacija i upravljanje procesima), KGH - uređaji i oprema za grejanje, hlađenje i klimatizaciju, procesna tehnika, TRANS-BALKAN (logistika i transport), brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i naučne svrhe, inovacije, nove tehnologije, naučno-tehnička literatura, nacionalne izložbe.
http://www.sajam.co.rs/home/kalendar/ka ... _2014.html
..pogledaj malo tu web stranu.