TV Roadstar je u zadnje vrijeme kada se upali na sekundu slika zasnježi i počne krčati,a danas nijer htio
upaliti nego samo cvrči kao vrabac,stbay lampica mu ne radi.Da li možda netko zna u čemu je problem?
Kvar na tv Roadstar CTV-2811XTS/NS
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Kvar na tv Roadstar CTV-2811XTS/NS
Sta je bilo,kristalne kugle su vam jos na servisu,a i vidoviti Milan svraca rjetko na ovaj forum.
Deckodeny provjeri elektrolite u mreznom dijelu,na primarnoj i sekundarnoj strani i one na sekundarnoj strani VN trafoa.
Nisam dugo cuo kakoo vrabac cvrci,ali mozda imas i kakav kratki spoj na sekundaru mreze ,pa je zastita iskljucuje.
Eto.....mozda sam ti i pomogao,procitaj malo i prijasnje postove,ovdje samo ponavljamo stvari koje su objasnjene vec ko zna koliko puta.
Deckodeny provjeri elektrolite u mreznom dijelu,na primarnoj i sekundarnoj strani i one na sekundarnoj strani VN trafoa.
Nisam dugo cuo kakoo vrabac cvrci,ali mozda imas i kakav kratki spoj na sekundaru mreze ,pa je zastita iskljucuje.
Eto.....mozda sam ti i pomogao,procitaj malo i prijasnje postove,ovdje samo ponavljamo stvari koje su objasnjene vec ko zna koliko puta.
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
Re: Kvar na tv Roadstar CTV-2811XTS/NS
Hvala nano na objašnjenju ali pošto sam totalni amater u ovom području,a nisam u mogučnosti za novi tv odnesao sam ga majstoru koji je riješio stvar.Kada sam ga pitao kakav je kvar rekao je citiram"otišao je blok horinzontale i kondenzator napajanja"Evo i to cvrkutanje je koštalo 200kn.Pozdrav