Slozio sam pojacalo sa TDA 2050 , sve uredno polemljeno , komponente nove iz radnje , ispravljac +-21V , sve extra , samo ne radi Kada je iskljucen iz struje, baca direktan napon sa ulaza ka izlazu , tj. na zvucnik. Kad je ukljucen isto tako. 15 puta sam provjerio da li je negdje kratkospojen ulaz i izlaz i nije . Kada spojim na 20w pojacalo ulaz , opet je jako tiho , isto kao kad spojim na 0.5 wati!Nevjerovatno. Jesam li ja lud ili je chip lud?Kada spojim zvucnik na 20w , sve radi normalno! Neko ima neku ideju? Mozda probio chip?
ti.........ti..............ti........ti....ti...ti.titititititititi...........bum!!!!!!!!
ja na poslu imam detektor freona koji pisti ovako i gde god ga upalim svi se izbezume!
a posebno kada nadje gde ispusta freon onda bude bjezanja (zapisti ko lud) !!!
Izlazio mi je neki cudan zvuk iz trafoa , onda malo dima , kada sam shvatio da ce nesto da pukne , vec je bilo kasno Onda booom i oblak dima...Tuzna sudbina jednog kondenzatora
MladaNada wrote:Izlazio mi je neki cudan zvuk iz trafoa , onda malo dima , kada sam shvatio da ce nesto da pukne , vec je bilo kasno Onda booom i oblak dima...Tuzna sudbina jednog kondenzatora
pa sta ti doma radis atomske bombe
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------