Hehehe nije ovo moja tema a ovo ide tek u izradu tamo posle nove godine jer sve što ide s tim me košta oko 1000€. Tako da sam se za prijedloge kasnije mislio javit u vezi toga (dao sam ih samo kao prijedlog)
Naravno da uvijek prihvaćam kritike jer dvije glave bolje misle od jedne
Sad ovako redom. Ovo je nabrzaka crtano ne misleći o negativnim utjecajima ćak niti R30 C11 nisu spojeni
![Oh no :ohno:](./images/smilies/affraid.gif)
(u međuvrenenu popravljeno s otporom koji ima manje nogice.
Glavna stvar koja mi je bila u glavi je da izgled bude simetrićan, zato je dole toliko jumpera, a pošto znam da se izbjegava povlaćenje vodova jedan uz drugog zbog međusobnog utjecaja sam ih križao... (sad znam da ni to vevalja)
Priznajem da sam malo pretjerao s jumperima... izgled mi je bitan makar kad bolje razmislim tko će vidjet pojačalo u kutiji?
Ovo s J5 si vjerujem mislio na J1 ako je tako onda je to isto popravljeno.
Što se tiće C1 i 2 u pravilu kraće nemogu ić jer smeta hladnjak a (C2 bi mogao eventualno pomaknuti do R8 ) s tim da je debljina voda 0.5.
Za kondenzatore nisam čitao do sad, to sam radio iz iskustva po drugim pojačalima koja sam imao prilike servisirat. Najzanimljivije je što mislim da bi i uspio staviti elektrolite u sredinu
Što se tiće dimenzija do sad mi se nije zalomilo da ostanu al uvijek postoji prvi put!
Inaće te dvije pločice iz posta gore rade skupa (mikser -> LPF -> Amp)