Problemi oko kuće
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Problemi oko kuće
Imam problema sa nepoznatim signalom koji dolazi iz susjedne kuće.zvoni mi po kući kao u praznom prostoru i stvara mikrofoniju.čuju se povremeno tihi razgovori te me bude po noći da se čovjek naježi.neznam o kakvoj se frekvenciskoj napravi radi.kupio sam detektor cx007,isključio struju u kući te izvadio bateriju iz mobitela.detektor alarmira signal po pojedinim zidovima i mjestima gdje nema ništa.te detektira signal iz susjedne kuće koja je udaljena oko 100m.prijavio sam policiji,rekli su da će doći i ništa.kupio sam jammer gps,wifi,gsm,cdma,dcm,phs.4 antene i ništa,vratio ga.detektor koji pokazuje frek. košta 3.500kn za to nemogu izdvojiti novce da bih po tome kupio jammer.prodaje li ko jammer20mhz-6000mhz fm i jel bih to pomoglo ili nešto slično kako nebih morao prodati kuću zbog nekog psihopate.molio bih vas da mi pomognete,hvala
Re: Problemi oko kuće
ja bih pogledao u podrum ili na tavan da nemas neke azilante iz afrike
- Feko
- Stariji član
Kako si ti siguran da signal dolazi iz susjedne kuće?
Zvukovi se čuju iz čega? Tvog televizora, linije, mobitela, zidova...?
Prodaj ti tu kuću što prije
Zvukovi se čuju iz čega? Tvog televizora, linije, mobitela, zidova...?
Prodaj ti tu kuću što prije
Sjedim isprd kuće s upaljenim detektorom i uvjek signal dolazi iz te kuće te susjed odlazi s traktorom i detektira za njim.bio sam kod njega nećeništa da priča nisam uspio ni reći dobar dan uspaničio se i ignorirao me ...bio sam se raspitao kod drugog susjeda te mi rekao da je bio jedan mladi dečko prije dosta vremena kod njega nosio neku crnu kutijicu s antenm veličine mobitela 4sa10cm. te ga pitao što je to ?kaže mu da je to neka veza da radi na 2 male baterije.pa kaže da samo zuji i da je to našo!?ako ima to veze s tim kako da mu to isključim?
zvukovi se čuju izvana kao neko priča ispod prozora te se zna čuti iz dalekog pa u kući.teško mi je ocjeniti od čega odzvanja.aparate isključim i isto se događa.
Mozes li ti to snimiti pa postaviti na internet da cujemo kako zvuci?
Mogao bih snimiti.morao bih kupiti diktafon.probao sam snimiti s mobitelom čuju se samo šumovi i zvonjava.neznam dal će mi pomoći da mu isključim tu napravu
Dajem nagradu 100eura i tri kolekciska noža stara oko sto godina,ako mi neko riješi problem.
da li su posledice bitne ?
Nisu.rekli su mi u klubu da si kupim jammer
meni to izgleda kao da te neko uhodi???ili je neka mikrofonija ???????????
Meni se čini oboje...jel bih neko mogao napraviti jammer 20mhz-2.5ghz oko 300w i koliko bih koštalo?
Kako ce ti jammer pomoci,ako je u pitanju zvuk ,ako sam dobro skuzio .Ti cujes da nesto emitira zvuk oko ili u tvojoj kuci?Koju napravu da iskljucis i kome?
Mozda neko zeli da te istjera iz kuce ,tako sto ces misliti da je ukleta
Razumijes li govor koji cujes?neznam dal će mi pomoći da mu isključim tu napravu
Mozda neko zeli da te istjera iz kuce ,tako sto ces misliti da je ukleta
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
Pretpostavljam da tip( ili njih više) prisluškuje mene i susjede pa povremeno MORAM slušati tuđe priče i zvonjavu.kako je on spojio neznam,nerazmjem se baš u tehniku.vjerojatno ima neki široko pojasni prijemo-predajnik spy kategorije. kojega moj detektor primjećje njegov signal.vjerojatno bih mu jammer blokirao frekvenciju s kojega on radi.u opsegu 20mhz-2.5ghz morao bih mu odbijati dolazne radio valove. nešo sam pročitao da ima i neki mikrovalni signali kod kojeg emitira kodirane snopove signala u razmacima koji su štetni za zdravlje itd.
Jel ti znaš što je to što tražiš, koliko je veliko, i za koliko vremena ćeš ostati "sprženih jaja" ako uključiš jammer od 300 W na freq. 2.5 ghz ?!bobi 100 wrote:Meni se čini oboje...jel bih neko mogao napraviti jammer 20mhz-2.5ghz oko 300w i koliko bih koštalo?
a uostalom, da bi ti tu "radiovezu" mogao "čuti" sa ušima kako opisuješ, on bi morao imati odašiljač od par stotina vati, uz to amplitudne modulacije, čiji bi se signal probijao u svim tvojim uređajima koji u sebi sadrže audio pojačalo. Drugačije ne može, uostalom uzmi godišnji, odi negdje u gljive na par dana, moj savjet
Pa nemora 300w može se i smanjiti.kad je naveče tiho čuo se i radio kad upali pogovo sada...po meni nemora imati neku jaku vezu ! jel bih se on mogao spojti i kristiti nečiji signal od radija,tv,mobtela i sl.?jel ima kuća iza mene. jel on može imati svoju frekvenciju da nesmeta ostalim kućanskim uređajima?i jel može koristiti buku ako je spojen na prislušni uređaj pa povratno šalje zvukove?
ovaj topic komotno u spam, ovaj tu da izvinete jednostavno zaj***a.
ja mislim da bi bilo najbolje da zove ghostbusters-e
Nikad briga, nikad stres, pijte samo Kraš Express