Kako je završio faks, a počelo ljeto, odlučio sam se početi raditi na fm prijemniku kojeg već imam u glavi koja 2 mjeseca a sad će biti i vremena to realizirati. Da puno ne pričam, imam ideju već što bi korisito itd.
Kučište sam smislio, nacrtao i meni se sviđa. Nadam se da će i svirati na kraju ljeta
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Image](http://s7.postimg.cc/5384jh8or/radio.jpg)
Elektronika - planirao sam to ovako nekako izvest. TDA7000 kao fm receiver, pojačalo 10w TDA2003, zvučnik 10W, 8ohma NF i VF kojem ne znam podatke točno. Napajanje bi pokušao sam napraviti (ako mi je glupa ideja recite). Pošto pojacalo i receiver rade na razlictim naponima, stavio bih prije FM-a LM317. Isto bih spojio još mogućnost AUX ulaza. Par prekidača da sve to funkcionira kako želim itd. Pločice bih sam radio, naučili su nas teoriju na faksu pa da probam to i napraviti.
Pitanje je da li bi to tako funkcioniralo, na šta trebam paziti kada spajam sklopove međusobno (otpori..??), i da li mi možda preporučujete nešto drugo. Po mogućnosti nešto za početnika, i da nešto i naučim malo pošto je ovo samo slaganje gotovih sklopova, a opet da ne moram baciti tisuću kuna za prvi projekt. Zato molim neki pametan savjet
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Eto hvala svima koji su barem pročitali post, pa ako imate kakvu pametno samo dajte
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)