Pozdrav drugari, poceli i ovi sugavi komarci, grizu se kao nenormalni.
Imam problem na terasi ne mogu nikako da ih se resim.
Da li postoji neka elektricna sema koja radi sigurno i sto psoto rasteruje komarce?
Citao sam ne strane jedni akzu radi drugi kazu ne radi, treci kazu radi na ovoj freq, a opet cetvrti na onoj freq.
Da li je neko ovo isprobao da radi stvarno i da li ima semu ako radi da napravim da se resim gamadi?
Mozda bi moglo pomocu ne555 kola da se napravi stabilni multivibrator, samo koja je prava frekvencija da otera ovu gamad
Unapred zahvalan svima na odgovorima.
Sema rasterivaca komaraca
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Sema rasterivaca komaraca
Bilo je to već na forumu. Neki članovi su probavali i rezultat je bio isti kao i bez tog "uređaja." Oni kažu da ne pomaže, ne znam nisam probao, ali mislim da je trud uzalud.
Tražim tj kupujem Samsung Galaxy S Advence i9070 sa kvarom na matičnoj ploči. Uslov je da ima ispravan display i touch, a za sve ostalo me bk. Jer samo mi to treba. Dajem 200KM za očuvan display, 150KM za izgreban.
nemoj badava gubiti vreme i novac .... niti jedna " spravica " nije 100% uspešna . pravio sam ih najmanje 10-tak za poslednjih 15 - 20 god , ali , iako su autori tvrdili da je 99% uspešna , niti jedna nije radila . komarci su zujali i dalje .... i naravno ujedali ....
Elektricne spravice slabo pomazu kod ovih prokletinja. Preporucujem ti da napravis sebi ovo: https://www.youtube.com/watch?v=pNjyLRQutXs