Pozdrav
uskoro zavrsavam srednju skolu smer Tehnicar mehatronike
posto sam shvatio da mi dobro ide elektronika i masinstvo
pomislio sam da se nastavim skolovati
mislio sam upisati FTN u Novom Sadu
hteo bih da nastavim sa mehatronikom
ali ne iskljucujem ni neki drugi elektro smer
hteo bih da cujem iskustva o tom fakultetu
na sta najvise trebam paziti
sta se ocekuje od mene itd....
Iskustva sa fakulteta
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- comododejan
- Pocetnik na forumu
Iskustva sa fakulteta
Trust me, I know what I am doing....
Re: Iskustva sa fakulteta
Nisam studirao na tom fakultetu, ali jesam na srodnima u Osijeku pa ponešto znam. Osnovno je slijedeće: najviše trebaš paziti na izlaganja predavača, a od tebe se očekuje (s pravom?) da znaš gradivo koje je obrađeno na predavanjima i ostalim aktivnostima u sklopu fakulteta. Iako ovaj komentar može izgledati kao zavitlavanje, on to uopće nije. Sreo sam dosta ljudi, prije i poslije njihovog diplomiranja koji to uopće nisu shvatili. Niti hoće, nažalost.
Lijenost je iz raja izašla.
Fakultet Strojarstva i Brodogradnje Zagreb (FSB) - smjer: mehatronika i robotika
preporuka ak bi strojarstvo + elektrotehniku
preporuka ak bi strojarstvo + elektrotehniku
copy - paste iz slične teme
Ja studiram E1 (elektrotehnika, telekomunikacije, sistemi i energetska elektronika) na FTN, a @pedja089 je isto na FTN i on baš studira mehatorniku, pa ti on može bliže odgovoriti. Što se tiče posla, ako se malo pokažeš možeš lako da se zaposliš u jednoj od firmi koje drži FTN. Kada budeš radio prijemni, popunjavaćeš listu želja (3 želje) to znači da možeš 3 različita smera navesti. Prva želja je uvek prioritet i tamo te stavljaju ukoliko imaš bodova za to mesto. Nadam se da sam ti bar malo pomogao..
Ja studiram E1 (elektrotehnika, telekomunikacije, sistemi i energetska elektronika) na FTN, a @pedja089 je isto na FTN i on baš studira mehatorniku, pa ti on može bliže odgovoriti. Što se tiče posla, ako se malo pokažeš možeš lako da se zaposliš u jednoj od firmi koje drži FTN. Kada budeš radio prijemni, popunjavaćeš listu želja (3 želje) to znači da možeš 3 različita smera navesti. Prva želja je uvek prioritet i tamo te stavljaju ukoliko imaš bodova za to mesto. Nadam se da sam ti bar malo pomogao..
moje iskustvo ti je da nije isto biti student i studirati
Cirkus Kolorado :D