Imam problem sa pojacalom sa TDA2050 (32w na 18V 4ohma)! Sve sam polemio , napravio ispravljac na 22.3V , jednostruko napajanje(uz dosta muke)
i kad spojim ulaz i izlaz,iz zvucnika se cuje jako slabo , a distorzija je ogromna (tesko se razaznaje melodija ).
Mislim da pojacava na oko 0.5w. Zna li neko sta je uzrok?
Problem sa pojacalom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Problem sa pojacalom
Kazes da nisi stavlja hladnjak?Vidi ovoMladaNada wrote:Imam problem sa pojacalom sa TDA2050 (32w na 18V 4ohma)! Sve sam polemio , napravio ispravljac na 22.3V , jednostruko napajanje(uz dosta muke)
i kad spojim ulaz i izlaz,iz zvucnika se cuje jako slabo , a distorzija je ogromna (tesko se razaznaje melodija ).
Mislim da pojacava na oko 0.5w. Zna li neko sta je uzrok?
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... _lfamp.jpg
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
kabumMladaNada wrote:Ma dobro je napajanje , samo sto mi fali 20-ak volti Mislio sam da je supply 20v , ali to je za split , + i - 20V. Tako sam ja spojio na 40V i eksplodirao 25V elektrolit.Oh well...Sad trebam kupiti par jacih elektrolita i prelemiti ih!
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
samo takoMladaNada wrote:Bas je extra eksplozija , sad mi palo na pamet da ga stavim u cijev i stavim stavim nesto na vrh cijevi , tako da ga eksplozija ispali. Ako se vise ne javim jebiga
svi smo uz tebe
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM