Pozdrav!
Od zadnjeg projekta mi je ostalo viška nešto Mega pa ih nudim u zamjenu za kune .
Pošto manje-više svi znaju osnovno o Atmega8, samo da ukratko ponovim: ovo su novije inačice "osmice", malkice poboljšane - neka fuzija ATmega8 (brzina do 16MHz) i ATmega8L (proširen opseg napajanja - 2,7-5,5V i oko 45% manja potrošnja). Ili, kako kažu u Atmelu: "Atmega8A = Optimizirana Atmega8, funkcionalno identična". Ja vam nudim ovo:
Dakle komplet od 4 ATmega8A + 4 28-pin podnožja + besplatno upisivanje vašeg programa - po želji!
Mislim ih dat kao komplet, ali ako netko želi:
1 kom = 35kn (besplatna poštarina, prioritetno)
2 kom = 60kn
3 kom = 80kn
4 kom = 100kn (nadam se da nije previše )
Što se tiće upisivanja programa: U PRAVILU se hex-ovi ne smiju ponavljati - mislim da nije potrebno objašnjavat zašto!? Vi meni date program, hex of EEPROM-a (ako ga ima), te što detaljniji opis fuse i lock byteova! Također, molim ukratko opis programa, izvor (budite kolegijalni, nemojte rad nekog člana foruma iskorištavati, osim ako vam dopusti!) te vrstu i frekvenciju OSCILATORA!
Disclaimer (ne znam našu riječ): molim imajte u vidu da ću ja pri upisivanju programa napraviti SVE da program bude ispravno upisan, sigurno neću blokirati čip ("doktor" je tu!), ALI ne mogu garantirati da će Mega raditi u vašem sklopu - puno je tu stvari na koje ja ne mogu utjecati (krivo postavljeni fuseovi, greška u programu i sl.)! Ako niste sigurni - PITAJTE! Ako ja ne znam - ima tko zna! Samo bih vam još skrenuo pozornost na CKOPT-fuse: njega preporućam uključite pri frekvencijama preko 8MHz (imate na ovom forumu od našeg primarijusa za AVR-e "InTheStillOfTheNight" (da ne uvrijedim ostale), samo u tražilicu upišite CKOPT). Neću duljit više!
Ako imate bilo kakva tehnička pitanja, nejasnoće, pokude, pohvale - izvolite - komentirajte!
Cijenjene ponude molim na PM!
ATmega8A - lot 4 kom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ATmega8A - lot 4 kom
Can You hear me, can You hear me?
Through the dark night, far away...
I am dying, forever crying :(
To be with You, who can say...
To be near You, to be F R E E !
Re: ATmega8A - lot 4 kom
Zaboravih napomenut: uz one cijene gore, osim za jedan komad, treba stajat i "ili Best Offer"!
Ko na ebayu
Ko na ebayu
Re: ATmega8A - lot 4 kom
Poštovane kolege!
Vođen predblagdanskim ludilom, kao i histeričnim iščekivanjem smaka svijeta, odlučih vam ponuditi prigodni Božićni popust na preostale Mege! Dio je otišo, al ostalo je još... taman...
2 kompleta: umjesto 60kn -> 45kn !!!
3 kompleta: umjesto 80kn -> 65kn !!
4 kompleta: umjesto 100kn-> 85kn!!
Sve ostalo vrijedi kao i ranije: prioritetna pošta (besplatno) itd. Samo za područje RH!
Da ne bi bilo nepotrebne ljutnje i gnjeva: novijim članovima (koje ne poznam(o)), sa 20-tak postova, čipove šaljem tek po vidljivoj uplati - molim za razumijevanje!
Nezadovoljni kupci mogu mi poslati neoštećene Mege natrag, a ja im vraćam novac!
Napominjem da ova humanitarna akcija traje do 10.01. ili dok sve ne rasprodam!
Sad kad vidim te cijene najrađe bi ih sam sebi naručio (jadne li samoreklame )!
Koristim priliku svima zaželjeti Sretne Božiće i N.G. !
Gromit
Vođen predblagdanskim ludilom, kao i histeričnim iščekivanjem smaka svijeta, odlučih vam ponuditi prigodni Božićni popust na preostale Mege! Dio je otišo, al ostalo je još... taman...
2 kompleta: umjesto 60kn -> 45kn !!!
3 kompleta: umjesto 80kn -> 65kn !!
4 kompleta: umjesto 100kn-> 85kn!!
Sve ostalo vrijedi kao i ranije: prioritetna pošta (besplatno) itd. Samo za područje RH!
Da ne bi bilo nepotrebne ljutnje i gnjeva: novijim članovima (koje ne poznam(o)), sa 20-tak postova, čipove šaljem tek po vidljivoj uplati - molim za razumijevanje!
Nezadovoljni kupci mogu mi poslati neoštećene Mege natrag, a ja im vraćam novac!
Napominjem da ova humanitarna akcija traje do 10.01. ili dok sve ne rasprodam!
Sad kad vidim te cijene najrađe bi ih sam sebi naručio (jadne li samoreklame )!
Koristim priliku svima zaželjeti Sretne Božiće i N.G. !
Gromit
Can You hear me, can You hear me?