ATmega8A - lot 4 kom

Ako želite razmijeniti neke dijelove sa kolegom ili tražite neki dio, ovo je forum za vas.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Gromit
Pravo uznapredovao :)

ATmega8A - lot 4 kom

Post by Gromit »

Pozdrav!
Od zadnjeg projekta mi je ostalo viška nešto Mega pa ih nudim u zamjenu za kune :) .
Image
Pošto manje-više svi znaju osnovno o Atmega8, samo da ukratko ponovim: ovo su novije inačice "osmice", malkice poboljšane - neka fuzija ATmega8 (brzina do 16MHz) i ATmega8L (proširen opseg napajanja - 2,7-5,5V i oko 45% manja potrošnja). Ili, kako kažu u Atmelu: "Atmega8A = Optimizirana Atmega8, funkcionalno identična". Ja vam nudim ovo:
Image
Dakle komplet od 4 ATmega8A + 4 28-pin podnožja + besplatno upisivanje vašeg programa - po želji!

Mislim ih dat kao komplet, ali ako netko želi:
1 kom = 35kn (besplatna poštarina, prioritetno)
2 kom = 60kn
3 kom = 80kn
4 kom = 100kn (nadam se da nije previše :oops: )

Što se tiće upisivanja programa: U PRAVILU se hex-ovi ne smiju ponavljati - mislim da nije potrebno objašnjavat zašto!? Vi meni date program, hex of EEPROM-a (ako ga ima), te što detaljniji opis fuse i lock byteova! Također, molim ukratko opis programa, izvor (budite kolegijalni, nemojte rad nekog člana foruma iskorištavati, osim ako vam dopusti!) te vrstu i frekvenciju OSCILATORA!
Disclaimer (ne znam našu riječ): molim imajte u vidu da ću ja pri upisivanju programa napraviti SVE da program bude ispravno upisan, sigurno neću blokirati čip ("doktor" je tu!), ALI ne mogu garantirati da će Mega raditi u vašem sklopu - puno je tu stvari na koje ja ne mogu utjecati (krivo postavljeni fuseovi, greška u programu i sl.)! Ako niste sigurni - PITAJTE! Ako ja ne znam - ima tko zna! Samo bih vam još skrenuo pozornost na CKOPT-fuse: njega preporućam uključite pri frekvencijama preko 8MHz (imate na ovom forumu od našeg primarijusa za AVR-e "InTheStillOfTheNight" (da ne uvrijedim ostale), samo u tražilicu upišite CKOPT). Neću duljit više!

Ako imate bilo kakva tehnička pitanja, nejasnoće, pokude, pohvale :D - izvolite - komentirajte!
Cijenjene ponude molim na PM!
Can You hear me, can You hear me?
Through the dark night, far away...
I am dying, forever crying :(
To be with You, who can say...
To be near You, to be F R E E !
Gromit

Re: ATmega8A - lot 4 kom

Post by Gromit »

Zaboravih napomenut: uz one cijene gore, osim za jedan komad, treba stajat i "ili Best Offer"!
Ko na ebayu :D
Gromit

Re: ATmega8A - lot 4 kom

Post by Gromit »

Poštovane kolege!

Vođen predblagdanskim ludilom, kao i histeričnim iščekivanjem smaka svijeta, odlučih vam ponuditi prigodni Božićni popust na preostale Mege! Dio je otišo, al ostalo je još... taman...

2 kompleta: umjesto 60kn -> 45kn !!!
3 kompleta: umjesto 80kn -> 65kn !!
4 kompleta: umjesto 100kn-> 85kn!!

Sve ostalo vrijedi kao i ranije: prioritetna pošta (besplatno) itd. Samo za područje RH!

Da ne bi bilo nepotrebne ljutnje i gnjeva: novijim članovima (koje ne poznam(o)), sa 20-tak postova, čipove šaljem tek po vidljivoj uplati - molim za razumijevanje!
Nezadovoljni kupci mogu mi poslati neoštećene Mege natrag, a ja im vraćam novac!

Napominjem da ova humanitarna akcija traje do 10.01. ili dok sve ne rasprodam!

Sad kad vidim te cijene najrađe bi ih sam sebi naručio (jadne li samoreklame :oops: )!

Koristim priliku svima zaželjeti Sretne Božiće i N.G. :D !

Gromit
Can You hear me, can You hear me?
Through the dark night, far away...
I am dying, forever crying :(
To be with You, who can say...
To be near You, to be F R E E !
Post Reply