Od zadnjeg projekta mi je ostalo viška nešto Mega pa ih nudim u zamjenu za kune

Pošto manje-više svi znaju osnovno o Atmega8, samo da ukratko ponovim: ovo su novije inačice "osmice", malkice poboljšane - neka fuzija ATmega8 (brzina do 16MHz) i ATmega8L (proširen opseg napajanja - 2,7-5,5V i oko 45% manja potrošnja). Ili, kako kažu u Atmelu: "Atmega8A = Optimizirana Atmega8, funkcionalno identična". Ja vam nudim ovo:

Dakle komplet od 4 ATmega8A + 4 28-pin podnožja + besplatno upisivanje vašeg programa - po želji!
Mislim ih dat kao komplet, ali ako netko želi:
1 kom = 35kn (besplatna poštarina, prioritetno)
2 kom = 60kn
3 kom = 80kn
4 kom = 100kn (nadam se da nije previše

Što se tiće upisivanja programa: U PRAVILU se hex-ovi ne smiju ponavljati - mislim da nije potrebno objašnjavat zašto!? Vi meni date program, hex of EEPROM-a (ako ga ima), te što detaljniji opis fuse i lock byteova! Također, molim ukratko opis programa, izvor (budite kolegijalni, nemojte rad nekog člana foruma iskorištavati, osim ako vam dopusti!) te vrstu i frekvenciju OSCILATORA!
Disclaimer (ne znam našu riječ): molim imajte u vidu da ću ja pri upisivanju programa napraviti SVE da program bude ispravno upisan, sigurno neću blokirati čip ("doktor" je tu!), ALI ne mogu garantirati da će Mega raditi u vašem sklopu - puno je tu stvari na koje ja ne mogu utjecati (krivo postavljeni fuseovi, greška u programu i sl.)! Ako niste sigurni - PITAJTE! Ako ja ne znam - ima tko zna! Samo bih vam još skrenuo pozornost na CKOPT-fuse: njega preporućam uključite pri frekvencijama preko 8MHz (imate na ovom forumu od našeg primarijusa za AVR-e "InTheStillOfTheNight" (da ne uvrijedim ostale), samo u tražilicu upišite CKOPT). Neću duljit više!
Ako imate bilo kakva tehnička pitanja, nejasnoće, pokude, pohvale

Cijenjene ponude molim na PM!