Pomoc oko strujnog adaptera
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Pomoc oko strujnog adaptera
Imam problem sa strujnim adapterom kad ga uštekam u struju power ledica svijetli ali adapter ne daje struju probao sam na svim voltažama (3,4.5,6,7.5,9,12) i nigdje ne daje struju što bi mu moglo biti,čudno mi je da ne radi a adapter skoro pa nije nikad bio u upotrebi
Re: Pomoc oko strujnog adaptera
Ne daje struju ili napon? Struju ce dat kad bude napona i kad spojis neki potrosac?
Provjeri kabel koji izlazi iz adaptera.Ako je onaj jeftini kineski ,provjeri bakrene veze na plocici gdje je spojen taj kabel,a i sve druge.Kod tih jeftinjaka to je cest problem.
Provjeri kabel koji izlazi iz adaptera.Ako je onaj jeftini kineski ,provjeri bakrene veze na plocici gdje je spojen taj kabel,a i sve druge.Kod tih jeftinjaka to je cest problem.
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
Evo rijesio sam problem prelemio sam ponovo sve kontakte odrezao žicu na izlazu i ponovo je zalemio jer je u njoj bio problem kad se presavinula imala je kontakt a kad sam je pustio nije,hvala na pomoci.
Hvala i tebi sto si se javio nakon rijesenog problema,da i drugi znaju za ubuduce ,kako da poprave takav adapter.
Svaka cast.
Svaka cast.
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf