Pozdrav!
Kao što možete pročitati u naslovu potreban mi je 3-kanalni interfejs (ili više). Znam da je bilo dosta tema o tome ali nisam pronašao ono što tražim. Iz staroga kompjutora sam uzeo karticu sa paralelnim portom (printer) i tu karticu bi stavio u moj kompjuter. Meni bi trebala shema tog interfejsa i najvažnije kako i s čim upravljati njime!
Hvala unaprijed!
Interfejs!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Kurijera2000
- Napredujem
Re: Interfejs!
kao prvo :
- nitko , ama baš nitko , nije obavezan odgovoriti na postavljena pitanja . ( forum se zasniva na dobrovoljnosti )
kao drugo :
- nevise svi ovdje po cijeli božji bogovetni dan i nečekaju kao zapeta puška da bi odgovorili ....
edit :
- strpljenja , vec ce se naci netko tko je voljan odgovorit i tko zna odgovor na tvoje pitanje .
- nitko , ama baš nitko , nije obavezan odgovoriti na postavljena pitanja . ( forum se zasniva na dobrovoljnosti )
kao drugo :
- nevise svi ovdje po cijeli božji bogovetni dan i nečekaju kao zapeta puška da bi odgovorili ....
edit :
- strpljenja , vec ce se naci netko tko je voljan odgovorit i tko zna odgovor na tvoje pitanje .
Re: Interfejs!
Sad velis kak si nabavio lpt ? Pa ak ga imas , bio sam ti naveo vec jedan topic od niha , pogledaj taj topic . A kaj se tice same sheme vrlo je jednostavna , tranzistor, 2 otpora, ledica i relej su ti potrebni za jedan kanal. Nista komplicirano .....