Besplatan SMS
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Besplatan SMS
Sve sto je potrebno jeste da ostavite vas e-mail a ja cu vam poslati linka za registraciju
-
- Napredujem
Re: Besplatan SMS
opet ti sa ovim besplatnim sms-om...Jovanca wrote:Sve sto je potrebno jeste da ostavite vas e-mail a ja cu vam poslati linka za registraciju
eto imas tu moj email ispod ovog teksta sto citas, klikni na slicicu EMAIL pa da vidim kako radi.
trax wrote:
eto imas tu moj email ispod ovog teksta sto citas, klikni na slicicu EMAIL pa da vidim kako radi.
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
-
- Napredujem
sandrox wrote:trax wrote:
-
- Napredujem
-
- Napredujem
...a kad smo vec kod besplatnog sms-a evo jedan link http://www.thesmszone.com/index.php tu se morate registrirati i mozete slati besplatne i to anonimne sms-ove...primati ih moze bilo ko ali mora imati na mobitelu ukljuceno omoguceno primanje email-a....
p.s. nisam jos dobio ovaj link od Jovance, pa se nadam samo da se ne radi o istoj stvari jer inace...LOL
p.s. nisam jos dobio ovaj link od Jovance, pa se nadam samo da se ne radi o istoj stvari jer inace...LOL
-
- Napredujem
...a mozda sam to pomijesao i sa ovime http://www.sms385.com jer davno sam se registrirao pa se ne sjecam bas...
covjek trazi email od nas da bi nam poslao link za registraciju. ako ga napisem ovdje kao tekst, spameri ce ga procitati i onda sam najebo. samo ulogirani korisnici vide slicicu EMAIL na kojoj je korisnikova email adresa pa sam mu zato rekao da odatle iscupa email adresu i da me tamo prijavi da vidim kako to radi.
ne kontam sta je nejasno
ako ne dobijem taj link na email u ovih 2 dana izbrisacu ovu temu... OPET
ne kontam sta je nejasno
ako ne dobijem taj link na email u ovih 2 dana izbrisacu ovu temu... OPET
-
- Napredujem
Koga interesuje u cemu je fora evo objasnjenja:
Cuo sam za ovaj servis,registrovao se,video da radi,pa sam hteo da ga podelim sa prijateljima.Ali je njih ovde malo izgleda.Svi su nesto neprijateljski nastrojeni.
Uzgred Trax tebi umesto kartice E-MAIL stoji WWW tako da samo postoji link ka www.elektronika.ba tako da ti ne mogu poslati e-mail ali cim ga budem pronasao poslacu ti.Ne brini se nije nikakav spam niti bilo sta slicno.
Cuo sam za ovaj servis,registrovao se,video da radi,pa sam hteo da ga podelim sa prijateljima.Ali je njih ovde malo izgleda.Svi su nesto neprijateljski nastrojeni.
Uzgred Trax tebi umesto kartice E-MAIL stoji WWW tako da samo postoji link ka www.elektronika.ba tako da ti ne mogu poslati e-mail ali cim ga budem pronasao poslacu ti.Ne brini se nije nikakav spam niti bilo sta slicno.
-
- Odlično uznapredovao