Da li je netko od Vas spajao električne žaluzine? Pripremam kabele jer stavljam knauf na zidove pa mi je sad najlakse ih provuci do prozora da kasnije ne kopam po zidovima opet...
Radi se o 2 prozora...na svakom su zasebne žaluzine. Ostavio sam do svakog prozora 3*1,5 kabel i jos na mjestu gdje ce biti salter za spustanje i dizanje je kabel 4*1,5? Da li je to dovoljno?
Zahvaljujem svima.
Električne žaluzine - kako spojiti?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Električne žaluzine - kako spojiti?
Ako mislis na motor za rolete onda je dosta samo dovod napajanja ide do prekidaca a sa prekidaca na motor
Re: Električne žaluzine - kako spojiti?
Ovo su baš žaluzine, ali vjerojatno su motori slicni...
Kakav kabel onda da ostavim? Iz razvodne kutije mi sad ide do jednog motora 3*1,5 isto tako i do drugog, te iz razvodne kutije do mjesta duplog prekidaca za dizanje, spustanje sam ostavio 4*1,5...
Bude to dovoljno?
Tek kada stignu žaluzine ću vidjeti kako se spaja...zato pitam prije ukoliko nektko zna...
Kakav kabel onda da ostavim? Iz razvodne kutije mi sad ide do jednog motora 3*1,5 isto tako i do drugog, te iz razvodne kutije do mjesta duplog prekidaca za dizanje, spustanje sam ostavio 4*1,5...
Bude to dovoljno?
Tek kada stignu žaluzine ću vidjeti kako se spaja...zato pitam prije ukoliko nektko zna...