Shema za avion na daljinski

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
el_principal

Shema za avion na daljinski

Post by el_principal »

Mozda je veec nesto ovako sliicno bilo,pa mi nemojte zamjeriti ako jeste..elem,treba mi jeedna shema predajnika i prijemnika,ili bolje receno ness pomocu cega bi mogao da upravljam ovom stvarcicom...najbolje bi bilo kad mi imaao neki uredjaj koji bi mi mogao jedan motoric kontrolirati tako da se okrece u jednom smjeru a kad ja hocuu da ide u drugooom,a da tu kontrolu vrsim daljinskim puutem...sorry ako sam malo zakomplikovao,niiisam bas dobar u objasnjavanju :P... ako nista,ovaj viideo ce sigurno pomociii :D

http://www.youtube.com/watch?v=JmRkxZT4 ... re=related

Unaaprijed zahvaljujeeem onim koji su voljnii pomoćiii :P
bob4
Stariji član
Stariji član

Re: Shema za avion na daljinski

Post by bob4 »

Čovjek je profesionalac. Vidiš koju opremu ima. Proguglaj malo modelarske RC-forume...
Emigrant
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

Post by Emigrant »

uzmi onu " letecu ribu " ( cca 30€ ) povadi elemente i imaš sve gotovo , samo montirati u avion
boraomega
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by boraomega »

Tema je "Sema za AVION na daljinski, a onda napises:
el_principal wrote:...najbolje bi bilo kad mi imaao neki uredjaj koji bi mi mogao jedan motoric kontrolirati tako da se okrece u jednom smjeru a kad ja hocuu da ide u drugooom,
Ako to napravis molim te da nam snimis kako ide avion kad mu okrenes smer motoru! :wink:
Rođen sam u Srbiji... od toga ću i da umrem!

Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
el_principal

Post by el_principal »

Ma prijatelju necu okretat smjer motora koji se nalazi na leptirici,vec ima mini motor na repu aviona,pogledaj detaljno i bice ti jasno ;)
Post Reply