Mozda je veec nesto ovako sliicno bilo,pa mi nemojte zamjeriti ako jeste..elem,treba mi jeedna shema predajnika i prijemnika,ili bolje receno ness pomocu cega bi mogao da upravljam ovom stvarcicom...najbolje bi bilo kad mi imaao neki uredjaj koji bi mi mogao jedan motoric kontrolirati tako da se okrece u jednom smjeru a kad ja hocuu da ide u drugooom,a da tu kontrolu vrsim daljinskim puutem...sorry ako sam malo zakomplikovao,niiisam bas dobar u objasnjavanju ... ako nista,ovaj viideo ce sigurno pomociii
http://www.youtube.com/watch?v=JmRkxZT4 ... re=related
Unaaprijed zahvaljujeeem onim koji su voljnii pomoćiii
Shema za avion na daljinski
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Shema za avion na daljinski
Čovjek je profesionalac. Vidiš koju opremu ima. Proguglaj malo modelarske RC-forume...
uzmi onu " letecu ribu " ( cca 30€ ) povadi elemente i imaš sve gotovo , samo montirati u avion
Tema je "Sema za AVION na daljinski, a onda napises:
Ako to napravis molim te da nam snimis kako ide avion kad mu okrenes smer motoru!el_principal wrote:...najbolje bi bilo kad mi imaao neki uredjaj koji bi mi mogao jedan motoric kontrolirati tako da se okrece u jednom smjeru a kad ja hocuu da ide u drugooom,
Rođen sam u Srbiji... od toga ću i da umrem!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
Imati prijatelje, to znaci prihvatiti da ima lepsih, pametnijih i sposobnijih od vas. Ko to ne moze da prihvati - nema prijatelja!
-
Ma prijatelju necu okretat smjer motora koji se nalazi na leptirici,vec ima mini motor na repu aviona,pogledaj detaljno i bice ti jasno