Upadanje i hackiranje acsses pointova za koristenje internet

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
allen
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Upadanje i hackiranje acsses pointova za koristenje internet

Post by allen »

Zna li tko ovdje kako bi se moglo upasti u neku (ne)zasticenu mrezu susjeda,kako bi im se moglo koristiti njihove podatke?
Ja sam nasao nesto u casopisu elektor electronics broj 2/2005.
ali molim vasu pomoc,radio bi to tu i tamo te me zanima dali je moja nova antena sposobna nekoga uhvatiti!! :twisted: :twisted: :twisted: :idea:
zer0
Pravo uznapredovao :)

Post by zer0 »

Svakim upadom ostavljaš adresu soje konekcije, a tu je odma i broj sa kojeg si zvao što znači i kućna adresa :D :!:
WizzAss
Napredujem
Napredujem

Post by WizzAss »

dite moje, nije to za tebe, kloni se tog ko vraga!
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Groovy

Post by Groovy »

Ne ostavljas ti nikakvu adresu. U pitanju je Wireless. Predji na Linux pa da pricamo o tome.
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Koliko godina ima on?
Inace , ne mora se ostaviti svoja adresa. Konektuje se preko proxy servera , ili jos bolje preko proxy chaina (vise proxya u lancu). Iz tog razloga je apsolutni minimum 128k isdn. Mislim da ne bih smio govoriti o trojancima i ostalim virusima i nacinima infiltracije , tako da ako nekog interesuje nesto vise , za to sluzi pm...
Groovy

Post by Groovy »

Ljudi pricate kojesta. Nema tu nikakve veze sa proxy serverima. Decko oce da prisluskuje tudje wireless mreze. Lepo sam ti rekao za to moras extra da poznajes strukturu mreza, extra linux, extra c. Nije nemoguce ali kako vreme odmice sve je teze i teze. Ti sa linuxom i odredjenim karticama mozes da laziras cak i MAC adresu. Mislim da nije vredno zezanja, pogotovo ti nece ici jer ti ne bi tako pitanje postavljao na ovom forumu da iole poznajes ovo sto sam naveo. Uglavnom se klinci prze na hakerisanje jer im u SAD filmovima to deluje jako jednostavno. :lol: :lol: :lol: :lol:
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

U pravu si , nisam uopste gledao koja je vrsta mreze. Ali ako je mreza spojena na net , moze upasti u komp servera , odakle moze manipulisati mrezom. Ako je local wireless mreza ,jako tesko da ce negdje upasti , jer treba naci exploit u serveru mreze , sto moze samo ako ima password da se uopste konektuje na access point. Linux ima jebenu zastitu , tako da bi to jako tesko proslo.
allen
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Post by allen »

Znaci jako tesko izvedivo ali moguce,izgleda da jos moram puuuno toga nauciti o toma,a prelazak na linuxe mi se cini pomalo kompliciran.
samo jedno jos pitanje,kada pih presao na linuxe,koje bi bilo naj bolje uciti? 8) :roll:
croweb

Post by croweb »

allene, dodi na nas novi hack forum, pa se cujemo:
http://hiveteam.profusehost.net/hive/YaBB.pl
allen
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Post by allen »

Izgleda da je moguce spajanje sa MAC OS-om!
Nisam probao,ali sam cuo,ako je netko probao neka nam kaze jeli ide!
Post Reply